• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Крыши киевских зданий и маршруток совершенно не готовы к ливням

    Опубликовано: 2013-09-17 08:03:33

    На вихідних Київ накрили проливні дощі. Через це житлові будинки, підземні переходи та ТРЦ масово залило водою.

    "У нас залило 9-й і 8-й поверхи. Вода потрапляє у ліфтову шахту. Щоб нікого не вбило струмом, ліфт відключили. Я другий день не можу вийти в магазин", - скаржиться пенсіонерка Зінаїда з вул. Борщагівська, 2.
     
    Як пише Сегодня, б’ють на сполох і мешканці "хрущовки" по вул. Спаській, 25. "Крізь щілини у шифері вода потрапляє на дерев’яні перекриття. Ми боїмося, що вони заваляться і дім рухне. У нас все залило, шпалери відпадають, лінолеум здувся", - каже місцева мешканка.
     
    У службі допомоги киянам КМДА кажуть, що шквал дзвінків не припиняється. "Рахунок дзвінків йде на сотні. Особливо часто протікають плоскі дахи. Люди скаржаться на забиті стічні труби", - кажуть у КМДА.
     
    Як повідомили в службі, в одному з ТРЦ біля метро "Либідська" вода біжить на голову відвідувачам прямо зі стелі другого поверху. Її збирають у відра, які розставлені на слизькій плитці.
     
    Водою залило декілька підземних переходів, в одному з них, по вулиці Теліги, води по пояс. У підземному переході на "Контрактовій", зі стелі тече вода, на підлозі калюжі.
     
    Також люди скаржаться на діряві тролейбуси і маршрутки, в яких капає прямо через дах на голови. Крім того, експерти говорять про можливу активізацію зсувів.
     
    Столичні музеї виявилися не готові до таких злив. Наприклад, музей Булгакова підтоплює, незважаючи на те, що в минулому році там було відремонтовано дах і система водовідведення. У Музеї природознавства продірявився дах, але грошей на капремонт немає. Така ж ситуація в "Шоколадному домі". "Найбільш проблемні місця над сходами, Французьким залом і залом Ренесансу", - нарікає директор Тетяна Скирда.

     

    kyiv.biznesoblast.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.