• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кровавое ДТП под Киевом: задержан водитель маршрутки, по вине которого умерло два человека

    Опубликовано: 2013-09-09 22:53:00
    Шевченківський райсуд міста Києва обрав водію маршрутки, по вині якого стала ДТП з двома загиблими, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
     
    Нагадаємо, на Київщині між селами Королівка та Забуяння Макарівського району водій маршрутного таксі виїхав на зустрічну смугу руху, зіткнувся з мотоциклом, який рухався в зустрічному напрямку. Після зіткнення відбувся з’їзд автомобіля у кювет, де він перекинувся.
     
    В результаті дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст та пасажир маршрутки від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці пригоди, ще 7 пасажирів отримали різної тяжкості тілесні ушкодження та доставлені до Макарівської ЦРЛ.
     
    Встановлено, що водій маршрутки протягом місяця вже потрапляв в поле зору Державтоінспекції за порушення правил безпеки дорожнього руху, у зв’язку з чим стосовно нього 01.08.2013 складено адмінпротокол за ст. 124 КУпАП. (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).
     
    На разі водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, тобто в порушені правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб.
     
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
     
    На даний час прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням кримінального провадження за вказаним фактом.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.