• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве набирает обороты новый строительный скандал

    Опубликовано: 2013-08-29 08:43:00
    У Біличанському лісі на території екс-військової частини розпочалося будівництво силіконової долини Bionic Hill.
     
    На території містечка, як повідомляє сайт "Коцюбинське.com.ua", продовжують жити 12 сімей військовослужбовців, які проти переселення у 25-кілометрову зону.
     
    "Нас не влаштовує те, що нам пропонують: однокімнатна квартира в Бузовій. Ми хочемо квартири в Коцюбинському, а не 25-кілометровій зоні від Києва", - розповіла молода мати Ольга.
     
    Мешканці, що живуть посеред лісу, розповіли, що їм погрожують за незгоду переселитись відключити світло та воду.
     
    "Територія військової частини, яка раніше належала Міноборони, була віддана в приватні руки рішенням Київської ради, відтак, якщо житло дійсно мають надати у тому ж населеному пункті, то мешканці військового містечка мають право розраховувати на квартири в Києві, а не поза його межами", - йдеться у статті.
     
    В Міноборони запевнили, що стоятимуть на боці сімей колишніх військовослужбовців і не кинуть людей напризволяще.
     
    "Сьогодні відбулась неофіційна зустріч з керівництвом організації ТОВ "Столиця Центробуд". На сьогоднішній день ця організація не може відключити людей від води та світла. Такі наміри є незаконними", - сказав перший заступник начальника глави квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил Сергій Прогонюк.
     
    "У договорі, який підписало Міноборони та ця організація чітко зазначено, що мають надати житло 33 сім’ям. 21 вже відселили. При чому в договорі зазначено, що це виключно за згодою людей", - додав Прогонюк.
     
    Як відомо, квітні 2013 року Київрада схвалила детальний план території забудови Технопарку попри те, що на руках депутати не мали детальної документації.
      
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.