• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Киев надвигаются транспортные ограничения

    Опубликовано: 2013-08-11 00:33:55

    11 серпня о 19 годині 30 хвилин на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч ,у зв’язку із чим киян попереджають про тимчасові транспортні обмеження.

    Про це повідомили у прес-службі столичної Державтоінспекції та у прес-службі Київського метрополітену.

    Так, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, зокрема вільного пересування вболівальників до НСК "Олімпійський", столична Державтоінспекція просить водіїв не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8 години ранку не паркувати автомобілі на тротуарах вулиць Фізкультури, Велика Васильківська (вул. Червоноармійська), Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського та Еспланадній.
    Київський метрополітен, звертає увагу, що 11 серпня станція «Олімпійська» Куренівсько-Червоноармійської лінії буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід з 18:30 до 19:30. У цей період поїзди слідуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки.
     
    Також імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого», якщо пасажиропотік після закінчення футбольного матчу на НСК «Олімпійський» перевищуватиме перевізну спроможність.
     
    На Куренівсько-Червоноармійській лінії з 20:30 до 23:00 буде передбачено додаткові резервні поїзди, які видаватимуться на лінію в разі збільшення пасажиропотоку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.