• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відстоювати законні інтереси мешканців Деснянського району – головне завдання районної організації Партії Регіонів

    Опубликовано: 2013-08-09 16:06:11

    Через незаконне будівництво торговельно-офісного центру по просп. Маяковського, 4 виникла гостра конфліктна ситуація між мешканцями навколишніх будинків та забудовником. Дії компанії-забудовника, які призвели до порушення інтересів територіальної громади Деснянського району, обурюють та викликають занепокоєння.

     

    Проаналізувавши події останніх днів та численні скарги мешканців, Деснянська районна організації Партії регіонів вважає дії забудовника неприпустимими, оскільки вони призвели до суспільного резонансу та виникнення напруженої ситуації у районі.

     

    Ми вирішили підтримати мешканців мікрорайону і виступити на захист їх інтересів. Наразі членами Партії регіонів проводиться збір підписів щодо скасування рішень Київради і заборони подальшого будівництва на спірній території, з якими наша партійна організація збирається звернутися до суду з вимогою припинити незаконне будівництво.

     

    Ми будемо тримати це питання на постійному контролі, адже відстоювати законні інтереси мешканців району – наше головне завдання.

     

    Ми вважаємо неприпустимим будівництво на зелених зонах або у житлових кварталах без попереднього узгодження з мешканцями мікрорайону. Ми і у подальшій своїй діяльності стоятимемо на сторожі того, щоб при прийнятті рішень з питань розвитку громади Деснянського району в першу чергу враховувалася думка його мешканців.

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.