• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевский мебельный салон обманул покупателей на 500 тыс грн

    Опубликовано: 2013-07-24 07:23:53

    Прокуратура Деснянського району Києва направила до суду обвинувальний акт стосовно засновника магазинів з продажу меблів торгової марки "Ярес", який обдурив відвідувачів на суму 500 тис. грн.

    Як повідомляє прес-служба прокуратури Деснянського району р. Києва у вівторок, клієнти салону за умовами договору вносили передоплату за нову меблі в розмірі майже 100% від її вартості та в строк до 65 календарних днів підприємство зобов'язувалося виготовити і доставити покупцям замовлені меблі.

    Однак, зазначають у прокуратурі, 13 клієнтів, що замовили товар 3 роки тому, так і не отримали його, повідомляє Інтерфакс-Україна.


    Гроші приймалися касирами і передавалися керівнику компанії. Всього ошукані покупці втратили близько півмільйона гривень.

    Засновнику меблевої фірми інкримінується заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою (ч.1, 2 ст.192 КК України).

     

     

    http://fakty.ictv.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.