• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом Форд протаранил забор и убил человека

    Опубликовано: 2013-07-08 07:33:23

    У селі Старі Петрівці під Києвом у неділю вранці сталося жахливе ДТП, в результаті якого з автомобіля Ford Sierra вилетіли на асфальт чотири людини, одна з яких загинула на місці.

    Попередньо встановлено, що Ford Sierra рухався у напрямку з Києва в Димер. За нез'ясованих обставин, водій через високу швидкість не впорався з керуванням, зніс дорожній знак і протаранив ворота одного з будинків. Після чого некерований автомобіль відлетів в інший паркан, складений з каменю, і зупинився на дорозі.

    Від зіткнення двигун Ford Sierra разом з коробкою влетів у ворота одного з будинків, а частина вихлопної системи спікірувала на дах цього ж будинку, пробивши панелі сонячних батарей.

    У салоні автомобіля знаходилися чотири людини, всі вони опинилися на асфальті, одна особа загинула на місці. Слідство з'ясовує, хто з чотирьох перебував за кермом.

     

    http://www.pohlyad.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.