• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве горела многоэтажка

    Опубликовано: 2013-06-30 04:34:16

    28 червня Голосіївський район затягнуло їдким димом, адже об 11:04 почалася пожежу у одній з багатоповерхівок по вул. Заболотного, 54. Повідомлення про пожежу на балконі одинадцятого поверху 21-поверхового дому надійшло від очевидців. За кілька хвилин вогонь перекинувся на балкон 12-го поверху.

    Рятувальні прибули негайно та приступили до ліквідації пожежі: об 11:43 її було ліквідовано.

    На думку експертів дослідно-випробувальної лабораторії ГУ ДСНС у м. Києві, причиною пожежі міг стати недопалок, викинутий з верхніх поверхів.

    Жертв та постраждалих немає. Внаслідок загоряння повністю вигоріли обидва балкони, у квартирі 11-го поверху закопчено стіни та стелю житлової кімнати, зіпсовано особисті речі власників.

    Головне управління ДСНС у м. Києві вкотре нагадує, що спекотна погода сприяє швидкому розповсюжденню вогню, тому з ним треба бути вкрай обережним. Проте, незважаючи на погодні умови, пам'ятайте, що недопалки можуть стати загрозою для вашого життя і життя оточуючих вас людей у будь-яку пору року.

     

    http://dzerkalo.info

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.