• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве идет конфискация поддельных товаров

    Опубликовано: 2013-06-23 08:03:42

    У Києві взялися вилучати з продажу псевдо-бренди. Косметикою і парфумами один в один до всесвітньо відомих марок заповнені ринки та підземні переходи.

    Лише в одному районі столиці прокуратура вилучила близько 3 тис. флаконів і тюбиків. Загальна вартість продукції – понад 500 тис. грн.

    Схожі перевірки тривають по всьому місту. Разом із косметикою правоохоронці вилучають будь-які контрафактні товари. Усе знайдене добро найближчим часом мають утилізувати.

    "Зареєстровано 45 кримінальних проваджень, по яким триває досудове слідство. Вилучено продукції на 4 млн грн. На даний час ще дооцінюється та продукція. Також приймається рішення про знищення цих контрафактних товарів", - повідомив керівник управління прокуратури Києва Назар Константинов.

    Раніше повідомлялося про те, що довірливих українок продавці нівечать підробною косметикою. У своєму бажанні бути привабливими жінки купують з полиць магазинів косметичні засоби, але замість краси отримують хвороби й алергію.

     

    http://vidgolos.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.