• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему жители Киева массово болеют и умирают из-за водопроводной воды

    Опубликовано: 2013-04-27 02:22:35

    Вода, яку п`ють щодня кияни, украй небезпечна. Карієс, випадіння зубів, волосся, гастрит. А за найгіршого прогнозу – онкозахворювання

    Ці недуги може підхопити кожен, хто щодня вживатиме звичайну воду з-під крану, пише TCH.ua.

    Під час перевірки водопровідної води в Інституті хімії води вже на першому етапі - біотестуванні - у «живій» водопровідній воді риби гинуть за 30-ть секунд.

    За півтора тижня готовий повний аналіз: виміряли 33 хімічні, біологічні та мікологічні показники. Майже в третині - перевищення за санітарними нормами: вода більш забарвлена та окислювана, удвічі перевищена каламутність, із надлишком вуглецю та марганцю. Висновок експертизи: ця вода не придатна для пиття.

    «Через півроку вже починається захворювання. Якщо є захворювання, воно загострюється, якщо немає - воно набувається. Різні хронічні захворювання - печінка, гастрит, карієс, випадання волосся», - розповідає кандидат біологічних наук інституту колоїдної хімії та хімії води Майя Верголяс.

    «Вся ця мікрофлора мутована і ці забруднення хімічні, які там є, вони викликають онкозахворювання», - переконаний доктор хімічних наук, академік НАНУ, директор інституту хімії води Владислав Гончарук.

    Не набагато краща за водопровідну і вся бутильована вода. Навіть так звана «дитяча». Гончарук пропонує в Києві, наприклад, користуватися тільки артезіанською водою. Але на сьогодні 34 бювети зі 186 не працюють. У їхній воді завищений уміст кремнію, заліза, марганцю та амонію. Причина - застарілі труби та фільтри.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.