• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве будет зверский самосуд над сотрудниками фирмы-лохотрона

    Опубликовано: 2013-04-26 07:48:38

    Розлючені шукачі ледь не розгромили один такий офіс - влаштувавши самосуд над роботодавцями-шахраями

    У Києві розгромили офіс фірми, яка обманювала людей при працевлаштуванні 
    Їм обіцяли золоті гори, але відібрали останні крихти. Безробітні українці з самих різних регіонів "купилися" на привабливі вакансії в столиці. Однак, приїхавши до Києва і заплативши фірмі-посереднику, залишилися і без роботи, і без грошей.

     Сьогодні розлючені шукачі ледь не розгромили один такий офіс - влаштувавши самосуд над роботодавцями-шахраями. Олена Механік бачила, як це було.Ще вчора вони переступали через цей поріг з надією, а сьогодні штурмують з люттю.Крихітний кабінет. Іконки над дверима, камера під стелею, непривітний менеджер за столом.Кожен з них клюнув на одну наживку - оголошення про вакансії з солідною зарплатою

    Ліда Нагаєвська, потерпіла (Вінницька область):

     - На об'яву подзвонила, вона каже - три тисячи. Я кажу, що це, хіба три тисячи за тиждень? За тиждень три тисячи? А вона - да! Це правда!

     А далі все за відпрацьованою схемою, стверджують жертви. Людині пояснюють - його працевлаштують, але треба виконати кілька умов - оселитися в гуртожитку, заплатити за проживання, харчування та спецодяг. 600 гривень. Інакше роботи не бачити. Тих, хто погодився, змушують підписати договір в київському офісі. У столиці таких чотири. А потім клієнта відправляють у гуртожиток.

     Зовні презентабельно. А всередині двоярусні ліжка з дощок.Неждані гості вимагають аудієнцію з керівництвом контори.

     Менеджер вирішує ретируватися. Міліціонери нагодилися вчасно.Однак на правоохоронців у скривджених клієнтів надії мало - адже псевдотрудоустройства щодня відбуваються у дільничного на очах - його кабінет у цьому ж будинку.

    Євген Чепелянскій, активіст:- При мені було написано близько тридцяти заяв до міліції потерпілими.

     На жаль, ніякої реакції переконливою я не бачу, оскільки так само саме ці шахраї працюють, так само саме обманюють людей щодня.

     Сьогоднішній бунт закінчився останнім попередженням - люди пообіцяли, якщо їм не повернуть гроші, влаштують самосуд.

    Олена Механік, кореспондент:- А поки, щоб попередити подібні ситуації активісти розклеюють по місту ось такі от листівки з адресами - куди краще не ходити, щоб гроші були цілі і нерви.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.