• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве дороги уже ремонтировать не будут

    Опубликовано: 2013-04-09 07:56:40

    У Києві ремонту потребує 91 030 кв. м дорожнього полотна. На нещодавно відкритому сайті remcontrol.com.ua міські вулиці позначені кольорами: зеленим позначено 9335 кв. м закінчених робіт, жовтим – 45 655 кв. м запланованих на квітень, червоним – ті, що зараз ремонтуються, 27 221 кв. м.

    Однак виявляється, що навіть ті 10% доріг, які світяться зеленим, зовсім не обов’язково такими є на практиці.

    Крім того, затримується і сам ремонт. “Графіки відкладаються через складні погодні умови. Ми вже звернулися до КМДА з проханням перенести терміни їхнього закінчення на два тижні, до 20 травня”, – пояснив головний інженер “Київавтодору” Василь Мельниченко.

    Деякі кияни, вимагаючи нормальних доріг, хочуть навіть подати колективний позов на “Київавтодор”. Збирає підписи громадська ініціатива “Кияни проти “Київавтодору”. “Колективний позов – реальна можливість змусити владу виконувати закони і дійсно ремонтувати дороги, – запевняє ініціатор акції, юрист Лаврентій Царук. – Сума компенсації залежить від конкретного випадку, але середній чек на СТО – 1000 грн за пошкоджене колесо. За два дні до нас звернулося близько 900 осіб. Через місяць ми будемо готові оформити позов”.

     

    http://kiev-forum.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.