• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские Бортничи становятся «золотыми»

    Опубликовано: 2013-03-18 22:57:24

    Минулого року для Бортницької станції такі самі біофільтри було замовлено за 22,97 млн грн. Тоді постачальниками було обрано фірму «Славія – АКБ» Євгенія Міненка і Володимира Плахотніченка, а також ТОВ «Панда Інтеріор Груп», яке цього разу не брало участі в тендері

    Департамент житлово-комунальної інфраструктури Київської міськдержадміністрації 8 лютого за результатами тендера уклав угоду з ТОВ «Славія – АКБ» на придбання біофільтрів для спорудження системи деодорації об’єктів першої, другої та третьої черги споруд Бортницької станції аерації. Вартість угоди склала 26,55 млн гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

    Як стало відомо, одинадцять біофільтрів для першої черги споруд Бортницької станції коштуватимуть 11,17 млн грн. Кожен біофільтр має пропускну здатність 5,5 тис кубометрів на годину.

    Для другої і третьої черг придбано також 11 біофільтрів за 15,38 млн грн. У цьому випадку пропускна здатність становить від 2,5 до 15 тис. кубометрів на годину.

    Минулого року для Бортницької станції такі самі біофільтри було замовлено за 22,97 млн грн. Тоді постачальниками було обрано фірму «Славія – АКБ» Євгенія Міненка і Володимира Плахотніченка, а також ТОВ «Панда Інтеріор Груп», яке цього разу не брало участі в тендері.


    Цього разу зі «Славією-АКБ» конкурувало ТОВ «Обухівський вентиляційний завод ЛТД», чия пропозиція була дорожчою лише на 0,7%.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.