• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У І півріччі 2005 року збитки від правопорушень на об’єктах НАК “Нафтогаз України” зменшилися на 3,8 млн. грн.

    Опубликовано: 2005-08-10 17:25:00

    У першому півріччі 2005 року на об’єктах підприємств і товариств, що знаходяться в корпоративному управлінні НАК “Нафтогаз України”, виявлено понад 400 посягань на товарно-матеріальні цінності. Збитки від правопорушень склали 4,8 млн. грн., що на 3,8 млн. грн. менше ніж за аналогічний період минулого року. Найбільша кількість правопорушень зафіксована на об’єктах видобувних підприємств та товариств (ВАТ “Укрнафта” – 179, ДК “Укргазвидобування” - 125), на які припадає 76% від всіх протиправних проявів на об’єктах Компанії.

    З метою запобігання протиправним посяганням на об’єкти НАК “Нафтогаз України” у першому півріччі 2005 року керівництвом Компанії, департаментом з питань безпеки, підрозділами безпеки та охорони вживались організаційні та практичні заходи, спрямовані на збереження товарно-матеріальних цінностей підприємств та товариств, що знаходяться в корпоративному управлінні Компанії, приведенні системи охорони особливо важливих об’єктів нафтогазового комплексу у відповідність до вимог чинного законодавства України впровадженні новітніх технічних охоронних систем. Завдяки вжитим заходам на 33% у порівнянні з першим півріччям 2004 року зменшилась кількість правопорушень, пов’язаних із несанкціонованим втручанням в роботу магістральних та промислових нафтогазопроводів.  У результаті цього збитки від них зменшилися на 4,6 млн. грн. (більше ніж у 4 рази).

    Факти правопорушень були зафіксовані на території 22 областей України та АР Крим. Як і в попередні роки найбільш складна криміногенна обстановка зберігається на об’єктах підприємств розташованих на території Полтавської, Сумської, Харківської, Івано-Франківської та Чернігівської областей, де вчинено близько 80% правопорушень від усіх зареєстрованих по Компанії.

    Прес-центр

    НАК “Нафтогаз України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.