• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Укрпротез» виконав 88,5% річного плану по виробництву ортопедичного взуття

    Опубликовано: 2005-07-28 09:00:00

     ПО „Укрпротез” у першому півріччі 2005 року виконав 88,5% річного плану по виробництву ортопедичного взуття, заощадивши при цьому 15086,5 тис. гривень. Про це повідомив генеральний директор промислового об’єднання Василь Шевченко під час наради з керівниками протезно-ортопедичних підприємств. За його словами, досягти такого результату дозволили проведені „Укрпротезом” та підприємствами, що входять до його складу, заходи щодо зниження цін на сировину, матеріали та комплектуючі. „В результаті переговорів з постачальниками сировини нам вдалося добитися від 7 до 40% зниження вартості усіх її видів”, - повідомив директор „Укрпротезу”. „Промислове об’єднання за рахунок зниження собівартості знизило ціни на інвалідні візки - таким чином ми додатково забезпечимо візками 1033 інваліди на суму 1741,3 тис. грн.”, - сказав Василь Шевченко.

    Директор „Укрпротезу” підкреслив, що „незважаючи на те, що угоди на виконання держзамовлення на виготовлення та постачання засобів пересування та реабілітації для інвалідів були укладені тільки у квітні, план на перше півріччя виконано на 109%”.

    Також на нараді було розглянуто та обговорено діяльність 6 робочих груп, що працювали над уніфікацією стандартів виробництва протезно-ортопедичної продукції. „Ми підготували і подали до Держстандарту матеріали щодо сертифікації протезно-ортопедичного виробництва. Це важливий елемент соціального захисту інвалідів – відповідальність виробника як гарантія якості виробу”, - наголосив генеральний директор. „Одним з першочергових завдань для нас є розробка системи контролю якості технічних засобів реабілітації – обов’язково із залученням до цього процесу громадськості для публічних обговорень”, - підкреслив Василь Шевченко.

    Інф. Мінпраці та соцполітики

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.