• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Костянтина Бондарєва обрано головою Київської обласної організації

    Опубликовано: 2010-06-29 14:23:15

    На ХІІ звітно-виборній конференції Київської обласної організації партії «ВО «Батьківщина», яка відбулася 25 червня, головою обласної організації було обрано народного депутата, члена фракції БЮТ у Верховній Раді Костянтина Бондарєва.

     

     

    «Незважаючи на ті провокації, які роблять проти обласної партійної організації, незважаючи на адміністративний тиск, партія в Київській області обєднана, як один бойовий загін. Це головне, і в цьому запорука нашої перемоги», - підкреслив заступник голови партії «ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов.

     

     

    Як під час висування кандидатури голови, його заступників, так і при формуванні нового складу бюро в залі не виникло жодних заперечень, адже нову команду сформували з відомих людей, які добре зарекомендували себе в партійній роботі. «Ми розглянемо заслуги кожного активіста. Найкращі будуть висуватися на партійні й керівні посади.

     

     

    Працюючи в опозиції, ми не повинні забувати, що нашою метою залишається прихід до влади. Тому з найбільш компетентних та відданих членів партії ми повинні готувати кадровий резерв. Ми повинні по суті сформувати тіньові (альтернативні) адміністрації у кожному селі, районі, місті та області. Не менш важливим питанням оптимізації кадрової політики є інформаційне охоплення. Ведення прямого діалогу та персональне включення у діяльність широкого загалу наших членів. Гуртом ми будемо сильнішими!» - сказав під час виступу Костянтин Бондарєв.

     

     

    «Ми повинні ще раз системно дослідити потреби виборців. Нам потрібно максимально наблизитися до виборця. Беріть приклад з Юлії Тимошенко. Вона завжди з людьми. Подорожуючи по Україні, особисто зустрічається з виборцями, прислуховується, вивчає їх проблеми допомагає, дарує надію, хоча зараз і не президентська компанія. Я закликаю всіх моїх колег, депутатів і посадовців виходити з кабінетів та йти до людей.

     

     

    Особисто я, як новий керівник обласної організації, візьму на себе зобов’язання щотижня проводити не менш двох зустрічей з виборцями в різних містах та селах нашої області. Нам потрібна якісно нова, конкурентна система формування списків кандидатів у

    депутати. Послідовна політична позиція, нові технології, посилена дисципліна, ретельний кадровий підбір, індивідуальна робота з виборцями стануть запорукою нашої перемоги», - ці слова Костянтина Бондарєва отримали загальне схвалення учасників конференції.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.