• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пільги дітям-інвалідам

    Опубликовано: 2005-07-07 10:02:05
    Міністерство освіти і науки України роз'яснило порядок вступу до вищих навчальних закладів дітей-інвалідів.

    Міністерство повідомило, що на його адресу, а також до інших центральних органів виконавчої влади України надходять чисельні звернення батьків дітей-інвалідів з питаннями щодо пільг при вступі до вищих навчальних закладів такої категорії абітурієнтів.

    У зв'язку з цим Міністерство повідомило, що за роз'ясненням Міністерства охорони здоров'я України і Міністерства праці та соціальної політики України, діти-інваліди віком до 18 років, яким не протипоказане навчання за обраним напрямом підготовки (спеціальністю), зараховуються поза конкурсом, за умови складання вступних випробувань на позитивні оцінки. Такі абітурієнти до заяви про вступ додають медичний висновок про інвалідність з дитинства Лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу, завірений в установленому порядку. Источник mon.gov.ua e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.