• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дойчебанк переміг у тендері Укравтодору на фінансування реконструкції дороги Київ-Одесса

    Опубликовано: 2005-07-05 17:38:37
    4 липня постійно діючий тендерний комітет Державної служби автомобільних доріг України визначив переможців відкритих торгів на послуги з надання кредиту на фінансування реконструкції автомобільної дороги Київ-Одесса на ділянці від Жашкова до Червонознам¢янки під державну гарантію.

    Переможцем визнано “Deutsche Bank AG”, який надасть Державній службі автомобільних доріг України кредит у розмірі 100 млн. доларів США по ставці LIBOR+2,7. Супроводжуватиме зазначений кредит ТОВ “Магістр і партнери”, яке визначено переможцем тендеру на закупівлю юридичних послуг з питань отримання кредиту.

    Нагадаємо, що розкриття тендерних пропозицій відбулося в Укравтодорі 29 червня у присутності представників банків-учасників тендеру та ЗМІ.

    Свої пропозиції надали 11 фінансових організацій: “ABN Amro Bank N.V.”; “UBS Investment Bank”; “Morgan Stanley & Co. Intnl. Limited”; JP Morgan Chase Bank,N.A.”; “Credit Suisse First Boston International”; ING Bank N.V. (АБ “ІНГ Банк Україна”); Deutsche Bank AG”; “Citibank N.A.” (London Branch); DEPFA Inverstment Bank Ltd; “West LB AG London Branch”; Merrill Lynch Financial Centre (London).

    Залучення під державну гарантію іноземного кредиту у сумі 100 млн. доларів США здійснено Державною службою автомобільних доріг України відповідно до статті 100 Закону України “Про Державний бюджет України на 2005 рік”. З цією метою було оголошено тендер на закупівлю послуг з надання кредитних коштів, а також тендер на закупівлю юридичних послуг з питань отримання кредиту, що є стандартною вимогою іноземних банків.

    Источник Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.