• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нові марки акцизного збору для маркування алкогольної продукції

    Опубликовано: 2005-04-25 14:06:41
    Кабінет Міністрів України видав постанову „Деякі питання вдосконалення зразків марок акцизного збору для маркування алкогольної продукції” від 15.04.2005 N 296

    Цією постановою затверджено нові зразки марок акцизного збору для маркування алкогольної продукції вітчизняного та імпортного виробництва та внесено зміни до технічного опису марок акцизного збору для маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва.

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2005 р. N 297 "Про запровадження марок акцизного збору нового зразка для маркування алкогольної продукції" з 1 травня 2005 р. запроваджуються марки акцизного збору нового зразка для маркування алкогольних напоїв залежно від вмісту спирту етилового в горілці чи лікеро-горілчаних виробах та від виду виноробної продукції.

    Инф «ЛИГАБизнесИнформ». e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.