• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відкрите засідання Національної комісії регулювання електроенергетики України

    Опубликовано: 2005-12-02 16:51:00
    Національна комісія регулювання електроенергетики України повідомляє, що 30 листопада 2005 року відбулося відкрите засідання Комісії, на якому були прийняті такі рішення:
    І. Продовжити термін дії ліцензій на право провадження діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом:
    1. ВАТ „Тепловозоремонтний завод”.
    2. Державного спеціалізованого підприємства „Чорнобильська АЕС”.
    ІІ. Видати ліцензію на право провадження діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом Дочірній компанії „ГАЗ УКРАЇНИ” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України”, річний обсяг 12 млн. кВт.год.
    ІІІ. Анулювати ліцензію на право здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом Дочірній компанії „ГАЗ України” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України”.
    ІV. Видати ліцензії на право провадження діяльності з виробництва електричної енергії (встановлена потужність 100 МВт.) та з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом (річний обсяг 100 млн. кВт.год) Державному підприємству „Теплоелектроцентраль-2 „Есхар”.
    V. Анулювати ліцензії на право здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом Державного підприємства „Теплоелектроцентраль-2 „Есхар”.
    VІ. Замінити бланки раніше виданих ліцензій на право провадження діяльності з виробництва, передачі та постачання електричної енергії на бланки ліцензій єдиного зразка.
    VІІ. Усунути порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії КП „Жовтоводськтепломережа”.
    VІІІ. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом:
    1. ЗАТ „Харківгаззбут”, річний обсяг 200 млн. кубічних метрів.
    2. ЗАТ „Тиса газ”, річний обсяг 17,2 млн. кубічних метрів.
    3. ЗАТ „Пласт”, річний обсяг 60 млн. кубічних метрів.
    4. ТОВ Українській промисловій компанії „Центропроект”, річний обсяг 100 млн. кубічних метрів.
    5. Дочірньому підприємству „УМНГЛ-спецтехнологія”, річний обсяг 5 млн. кубічних метрів.
    ІХ. Переоформити ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом   ТОВ „Укренерго”.
    Х. Анулювати ліцензії на право здійснення ліцензованої діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом:
    1. ТОВ „Лендер”.
    2. ВАТ „СервісНафтоГаз”.
    ХІ. Усунути порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом:
    1. Корпорацією „І.В.М.”.
    2. СП „Технополіс”.
    ХІІ. Затвердити тарифи на відпуск електричної енергії для:
    1. ВАТ „Одеська ТЕЦ”.
    2. Кременчуцької ТЕЦ ВАТ „Полтаваобленерго”.
    3. ВАТ „Укргідроенерго”.
    4. МДКП „Розділтеплокомуненерго”.
    5. ЗАТ „Білоцерківська ТЕЦ”.
    ХІІІ. Затвердити інвестиційну програму ТОВ „Сервіс-Інвест” на 2006 рік.
    ХІV. Внести зміни до інвестиційних програм на 2005 рік для:
    1. Ей-І-Ес „Рівнеенерго”.
    2. ВАТ „Одесаобленерго”.
    ХV. Усунути порушення ВАТ „Шепетівкагаз” Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом.
    ХVІ. Переглянуто структуру тарифів без зміни рівня тарифів на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та на постачання електроенергії за регульованим тарифом ТОВ „Сервіс-Інвест”.
    Прес-служба Національної комісії регулювання електроенергетики України
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.