• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Викрито шахрайство з платіжними картками

    Опубликовано: 2005-12-27 14:22:00
    Останнім часом в Україні все більшого розвитку набуває електронна комерція та використання пластикових банківських карток, що є досить зручним як для платників – клієнтів, так і для підприємців. Проте саме універсальність цих платіжних інструментів робить їх особливо привабливим об’єктом для різноманітного роду зловживань.
     Так, слідчим відділом податкової міліції ДПА у Рівненській області направлено до суду кримінальну справу відносно громадянки, яка створила фіктивну фірму нібито для надання послуг та продажу товарів, а насправді - з метою прикриття незаконної діяльності інших підприємств. Фактично підприємство пані ніяких робіт не виконувало, товарів не реалізовувало.
    Грошові кошти, спрямовані на поточні рахунки фіктивного підприємства, знімались готівкою. В результаті цих операцій по рахунку пройшло  11 млн. грн.
    Іншим епізодом злочинної діяльності бізнес-леді стало відкриття банківського рахунку на своє ім’я в одному з банків області та придбання банківської платіжної картки, після чого вона за винагороду передала платіжну картку невстановленим особам, які в подальшому використовували рахунок для сумнівних операцій.
    Слідство дало оцінку діям підприємливої пані і тепер її долю вирішуватиме суд.
     
    Департамент інформаційної політики та масово-роз’яснювальної роботи ДПА України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.