• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 1.02.2006 р.

    Опубликовано: 2006-02-01 14:17:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 366 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 317 (55,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 1 вбивство, 14 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 41 пограбування, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаяв про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів вбивство, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійних нападів, пограбування, фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 29 осіб. У правопорушників вилучено 3 гвинтівки, 2 пістолета, 2 обрізи мисливських рушниць, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 200 грамів вибухівки та 708 набоїв.

    затримано. У правопорушників вилученогвинтівки, пістолета, обрізи мисливських рушниць,одиниці саморобної вогнепальної зброї, грамів вибухівки та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 161 особу. У них вилучено 54,8 кілограма наркотиків.

    затримано особу. У них вилучено кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 767 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоосіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 32 особи.

    Упродовж минулої добипорушено 558 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 215 – у сфері службової діяльності, у тому числі 26 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 112 дорожньо-транспортних пригод, у яких 10 осіб загинули та 126 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у якихосіб загинули та травмовано.

    Два людські життя – за 50 гривень та мобільний телефон

    У Богуславському районі Київської області тиждень тому в своєму будинку було знайдено мертвим з травмою голови 67-річного господаря та в гаражі з аналогічними пораненнями - його 61-річну дружину. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 23-річного жителя міста Торез Донецької області. Попередньо встановлено, що він увечері 21 січня, з метою пограбування, зайшов до згаданого будинку, молотком заподіяв господарям смертельні тілесні ушкодження і викрав 50 грн. та мобільний телефон.

    тиждень тому в своєму будинку було знайдено мертвим з травмою голови 67-річного господаря та в гаражі з аналогічними пораненнями - його 61-річну дружину. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 23-річного жителя міста Торез Донецької області. Попередньо встановлено, що він увечері 21 січня, з метою пограбування, зайшов до згаданого будинку, молотком заподіяв господарям смертельні тілесні ушкодження і викрав 50 грн. та мобільний телефон.

    У місті Маріуполь Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 50-річного громадянина без певного місця проживання і роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уранці 8 січня на вулиці під час раптової сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження 46-річному місцевому жителю (невдовзі помер у лікарні).

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 50-річного громадянина без певного місця проживання і роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уранці 8 січня на вулиці під час раптової сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження 46-річному місцевому жителю (невдовзі помер у лікарні).

    Попереджено продаж «живого товару» до Лівану

    У місті Донецьк затримано 21-річного громадянина Ліванської Республіки та двох жителів міста Кривий Ріг Дніпропетровської області, які намагалися вивезти до Лівану з метою продажу сутенерам трьох жінок віком від 20 до 33 років.

    затримано 21-річного громадянина Ліванської Республіки та двох жителів міста Кривий Ріг Дніпропетровської області, які намагалися вивезти до Лівану з метою продажу сутенерам трьох жінок віком від 20 до 33 років.

    У Козятинському районі Вінницької області затримано 52-річного жителя міста Бердичів Житомирської області, у якого вилучено 31 кілограм макової соломки.

    затримано 52-річного жителя міста Бердичів Житомирської області, у якого вилучено 31 кілограм макової соломки.

    „Майже непомітно” зловмисники демонтували 17 км труб

    У Сімферополі міліцією викрито посадових осіб приватного підприємства, які незаконно демонтували труби системи зрошування (близько 17 км) у дев’яти сільськогосподарствах Сакського району Автономної Республіки Крим, чим завдали збитки останнім на суму понад 2 млн. гривень. Сімферопольською міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    міліцією викрито посадових осіб приватного підприємства, які незаконно демонтували труби системи зрошування (близько 17 км) у дев’яти сільськогосподарствах Сакського району Автономної Республіки Крим, чим завдали збитки останнім на суму понад 2 млн. гривень. Сімферопольською міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    На Дніпропетровщині міліцією викрито посадову особу контрольно-ревізійного відділу одного з міст області, який вимагав та отримав 3,5 тис. грн. хабара від приватного підприємця за невнесення до акту перевірки викритих порушень фінансово-господарської діяльності. Посадовця затримано. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара).

    міліцією викрито посадову особу контрольно-ревізійного відділу одного з міст області, який вимагав та отримав 3,5 тис. грн. хабара від приватного підприємця за невнесення до акту перевірки викритих порушень фінансово-господарської діяльності. Посадовця затримано. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара).

    „Заробили” мільйон гривень на паливі для шкіл та лікарень

    У Запорізькій області міліцією викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які упродовж двох років реалізували підприємствам теплових мереж, учбовим та лікувальним закладам обласного центру паливо для пічного опалення в меншому обсязі, ніж було вказано в накладних на постачання, а різницю привласнили. Таким чином державі завдано збитки на загальну суму один мільйон гривень. Слідчим управлінням УМВС в області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    міліцією викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які упродовж двох років реалізували підприємствам теплових мереж, учбовим та лікувальним закладам обласного центру паливо для пічного опалення в меншому обсязі, ніж було вказано в накладних на постачання, а різницю привласнили. Таким чином державі завдано збитки на загальну суму один мільйон гривень. Слідчим управлінням УМВС в області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    У Луганську міліцією викрито посадових осіб відкритого акціонерного товариства, які протягом п’яти останніх років використали кошти на господарчі потреби, не сплативши при цьому до бюджету обов’язкових платежів на суму 700 тис. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    міліцією викрито посадових осіб відкритого акціонерного товариства, які протягом п’яти останніх років використали кошти на господарчі потреби, не сплативши при цьому до бюджету обов’язкових платежів на суму 700 тис. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    У Харкові працівниками відділу внутрішньої безпеки викрито оперуповноваженого відділення боротьби з незаконним обігом наркотиків одного з райвідділів Харківського міськуправління внутрішніх справ. Він звинувачується в тому, що вимагав та отримав 200 доларів США хабара від місцевого жителя за не притягнення до кримінальної відповідальності його синів, затриманих за незаконне зберігання наркотичних засобів. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками відділу внутрішньої безпеки викрито оперуповноваженого відділення боротьби з незаконним обігом наркотиків одного з райвідділів Харківського міськуправління внутрішніх справ. Він звинувачується в тому, що вимагав та отримав 200 доларів США хабара від місцевого жителя за не притягнення до кримінальної відповідальності його синів, затриманих за незаконне зберігання наркотичних засобів. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара).

    У Черкаській області працівниками відділу внутрішньої безпеки викрито старшого дізнавача одного з райвідділів внутрішніх справ. Він звинувачується в тому, що вимагав та отримав 300 доларів США хабара від місцевого жителя за не порушення відносно нього кримінальної справи за скоєння крадіжки. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара)

    працівниками відділу внутрішньої безпеки викрито старшого дізнавача одного з райвідділів внутрішніх справ. Він звинувачується в тому, що вимагав та отримав 300 доларів США хабара від місцевого жителя за не порушення відносно нього кримінальної справи за скоєння крадіжки. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара)

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.