• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Візит міністра аграрної політки на Хмельниччину

    Опубликовано: 2006-02-01 15:00:00

    Дев’ять грамот та чотири знаки Пошани Міністерства аграрної політики України отримали кращі працівники агропромислового комплексу Хмельницької області. Іменну авторучку міністр аграрної політики Олександр Баранівський подарував і голові Хмельницької облдержадміністрації Івану Гладуняку. «Щоб саме цією ручкою підписувати розпорядження для розвитку села, - прокоментував свій дарунок Олександр Петрович.

    В рамках перебування Міністра аграрної політики на Хмельниччині, Олександр Баранівський відвідав Шепетівський сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку, де зустрівся з педагогічним та студентським колективом; в с.Чотирбоки Шепетівського району ознайомився з роботою відновленого комплексу по відгодівлі великої рогатої худоби ( в даний час тут утримується 500 голів молодняка ВРХ). В Старокостянтинівському районі Олександр Баранівський ознайомився з роботою ТОВ «Інтер-Случ», а також побував на цукровому заводі (директор Дирокот Микола Васильович).

    Основні напрямки розвитку агропромислового комплексу країни Олександр Баранівський окреслив на зустрічі з сільськогосподарським активом області, яка відбулась в театрі імені Петровського.

    «Президент України В.А.Ющенко визначив 2006 рік – роком впровадження національних реформ, - сказав Олександр Петрович. - Йдеться про реформи в судовій гілці влади, на селі, а також медичну й освітню реформи та запровадження програми енергозбереження. Країна продовжує державні реформи, які наблизять Україну до європейських стандартів і впливатимуть на життя кожного громадянина. Буде запроваджена програма розвитку українського села. Буде надаватися підтримка фермерам, буде кредитуватися сільське господарство та будівництво житла, впроваджуватимуться соціальні програми, що стимулюватимуть повернення молоді на село».

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.