• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Високопосадовця ЗС України притягнуто до дисциплінарної відповідальності

    Опубликовано: 2006-02-06 16:42:00

    Міністр оборони України Анатолій Гриценко підписав наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності начальника Центрального ракетно-артилерійського управління – заступника начальника озброєння Головного управління логістики Командування сил підтримки ЗС України полковника Олександра Кривого.

    У документі відзначається, що відповідно до наказу Міністра оборони України було проведено службове розслідування за фактами неналежного виконання службових обов’язків означеного військовослужбовця.

    У ході розслідування знайшли своє підтвердження факти невжиття полковником Олександром Кривим заходів для забезпечення законності під час здійснення зберігання, використання та списання озброєння і військової техніки, які були виявлені в ході проведеної Контрольно-ревізійним департаментом Головної інспекції Міністерства оборони України документальної перевірки щодо усунення недоліків та виконання пропозицій, зазначених у актах контрольних заходів, проведених у червні-липні 2005 року.

    Так, неналежне виконання службових обов’язків полковником Олександром Кривим призвело до безпідставного демонтажу спеціального обладнання та його незаконного списання.

    З метою усунення причин та умов, що сприяли порушенням чинного законодавства України, Міністр оборони України Анатолій Гриценко наказав за неналежне виконання службових обов’язків, недотримання вимог статутів ЗС України, інших законів України та нормативно-правових актів щодо забезпечення встановленого порядку обліку, зберігання, використання, списання та утилізації озброєння і військової техніки, полковнику Олександру Кривому оголосити сувору догану.

    Крім того, глава оборонного відомства доручив начальнику Генерального штабу – Головнокомандувачу Збройних Сил України притягти до відповідальності своєю владою інших посадових осіб, причетних до порушень, що зазначені в акті службового розслідування, а також вжити заходів щодо усунення причин та умов, що сприяли виникненню виявлених під час проведення розслідування правопорушень.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.