• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затримано 20 тисяч пляшок коньяку

    Опубликовано: 2006-02-09 16:56:00

    Майже одночасно виявили і припинили контрабандне переміщення товарів працівники Дністрянської та Яворівської митниць.

    У першому випадку митниками затримано автомобіль „Мерседес” з вантажем – 20 тисяч пляшок молдовського коньяку (по 0,5 л) і загальною вартістю 136 тисяч 350 гривень.

    За кермом авто знаходився громадянин Молдови, який на прохання митників не надав необхідних супровідних документів. Цей товар, як з’ясувалося, він віз до Росії поза митним контролем, об’їзними шляхами, щоб уникнути митних платежів.

    В іншому випадку – на митному посту „Краковець” працівники Яворівської митниці у громадянина України, який на своєму „Фольксвагені” прямував з Німеччини на батьківщину, вилучили 70 мобільних телефонів, вартістю 18 500 гривень. Телефони не були задекларовані ні письмово, ні при усному опитуванні і знайдені митниками у багажному відділені автомобіля.

    Коньяки, мобільні телефони та автомобілі, на яких ці товари перевозили затримано. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.