• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Вінниччині вилучено понад 110 кг макової соломки

    Опубликовано: 2006-02-10 11:39:00

    Працівники вінницької міліції в ході проведення оперативно-профілактичних заходів в м. Бар вилучили 24 поліпропіленових мішки з меленою маковою соломкою загальною вагою майже 111 кг, які знаходилися в автомобілі ГАЗ-31105.

    Як встановили оперативники, збут крупної партії наркотиків мав відбутися у недобудованому будинку на околиці міста Бар. У домовлене місце за товаром під’їхало два легкових автомобілі, водіїв яких і затримали працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС в області.

    За попередніми даними, покупець наркотиків – 39-річний раніше судимий за грабіж мешканець Жмеринського району циганської національності, який придбав солідну партію макової соломки за 9 тисяч гривень. В машині покупця наркотиків знаходилася його сім’я, до речі, з кримінальним минулим – раніше судима за наркотики дружина та син, який умовно притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

    За кермом іншого авто, до якого і вантажили зілля у мішках, перебував 43-річний мешканець Вінниці, водій місцевої філії одного з банків. Вінничанин стверджує, що не знав про вміст мішків, які його попросив відвезти жмеринський знайомий.

    Вилучене направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру. Наразі міліція займається пошуками наркоторговця, який збув велику партію наркотичного зілля. Триває слідство.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.