• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прикордонники затримали рекордну партію марихуани

    Опубликовано: 2006-02-10 16:29:00

    Найбільшу у нинішньому році партію марихуани вилучили учора прикордонники у пункті пропуску „Платонове” на кордоні з Молдовою.

    Увагу контролерів привернув водій автомобіля „Ауді”, що під час прикордонно-митного оформлення занадто нервово позирав то на своє авто, то на прикордонників. Як з’ясувалося, 26-річний громадянин Молдови прямував до Брянська і, за його словами, нічого забороненого не перевозив. Правдивість слів туриста вирішили перевірити під час поглибленого огляду, до якого залучили натреновану на пошук наркотиків прикордонну службову собаку Ніку.

    Фокстер’єр уже за кілька хвилин довів, що свою щоденну пайку харчів отримує недаремно: відповідний сигнал собака подала, щойно підійшла до дверцят підозрюваного автомобіля. Інше було вже справою техніки. За допомогою ендоскопа вдалося побачити, що у порожнинах дверцят автомобіля є якісь пакунки, а демонтувавши обшивку, правоохоронці витягнули зі схованки 25 різнокольорових поліетиленових пакетів. Експертиза підтвердила, що всередині знаходиться ніщо інше як марихуана – усього 11 кілограмів 650 грамів.

    На даний час водій та транспортний засіб перебувають на Котовській митниці.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.