• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для реалізації проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні"

    Опубликовано: 2006-02-10 16:32:00

    Видано розпорядження голови облдержадміністрації Василя Цушка про утворення обласної ради з питань реалізації спільного зі Світовим банком проекту “Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні”.

    Її основними завданнями є: координація діяльності структурних підрозділів обласної державної адміністрації та забезпечення їхньої взаємодії з відповідними громадськими організаціями з питань реалізації Проекту; забезпечення його реалізації на відповідній території.

    До складу ради входять заступник голови ОДА з гуманітарних питань (він же є головою новоутворення), начальник управління охорони здоров`я та медицини катастроф ОДА (заступник голови ради), головний лікар протитуберкульозного диспансеру та головний лікар обласного центру профілактики і боротьби зі СНІДом, представники соціальних служб для молоді, управління МВС України в Одеській області, відповідних управлінь облдержадміністрації, засобів масової інформації, ряду інших організацій та установ.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.