• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Під головуванням Президента відбулася нарада за участю Прем'єр-міністра, урядовців та керівництва Секретаріату

    Опубликовано: 2006-02-14 09:38:00

    Під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбулася нарада за участю Прем\'єр-міністра Юрія Єханурова, міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, урядовців та керівництва Секретаріату Глави держави.

    У ході наради її учасники обговорили питання підготовки першого засідання підкомісії міждержавної комісії «Ющенко-Путін», яке планується провести у Києві 14 лютого. На зазначеному засіданні будуть обговорені умови тимчасового перебування на території України російського Чорноморського флоту. З даного приводу Президент наголосив, що українська сторона має йти на переговори з чітко визначеною стратегією, скерованою на виконання існуючих між державами двосторонніх угод та пріоритетний захист національних інтересів України, кримського регіону, на території якого дислокується російський флот. В. Ющенко наголосив на необхідності детального моніторингу виконання зазначених документів, а також проведення інвентаризації та аудиту нерухомості, яку зараз орендує у Криму флот РФ. На переконання Глави держави, умови оренди мають базуватися на відповідних міжнародних угодах з урахуванням міжнародного досвіду та ситуації на сучасному ринку нерухомості.

    Президент підкреслив, що прозоре та конструктивне вирішення цього питання має сприяти зміцненню взаємної довіри України та Росії, подальшому розвитку українсько-російських добросусідських відносин.

    «Україна має унікальні можливості для переходу на якісно новий етап розвитку двосторонніх відносин з Росією на засадах взаємоповаги, чіткого дотримання існуючих домовленостей та врахування національних інтересів обох сторін», – сказав Президент.

    "Офіційне представництво"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.