• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про найбільш резонансні злочини та події на 15.02.2006 р.

    Опубликовано: 2006-02-15 11:49:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 437 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 525 (62,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 1 вбивство, 14 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 57 пограбувань, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2 437 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 525 (62,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 1 вбивство, 14 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 57 пограбувань, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 27 осіб. У правопорушників вилучено кулемет, карабін, 3 обрізи мисливських рушниць, 7 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 600 грамів вибухівки та 724 набої.

    затримано 27 осіб. У правопорушників вилучено кулемет, карабін, 3 обрізи мисливських рушниць, 7 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 600 грамів вибухівки та 724 набої.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 221 особу. У них вилучено 31,1 кілограма наркотиків.

    затримано 221 особу. У них вилучено 31,1 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 2 779 осіб.

    до відповідальності притягнуто 2 779 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 38 осіб.

    заарештовано 38 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 154 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 53 – у сфері службової діяльності, у тому числі 11 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 78 дорожньо-транспортних пригод, у яких 4 особи загинули та 88 - травмовано.

    зафіксовано 78 дорожньо-транспортних пригод, у яких 4 особи загинули та 88 - травмовано.

    У місті Остер Козелецького району Чернігівської області в покинутому будинку було знайдено мертвою 37-річну громадянку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 41-річного співмешканця померлої. Попередньо встановлено, що він вбив жінку удень 19 січня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    в покинутому будинку було знайдено мертвою 37-річну громадянку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 41-річного співмешканця померлої. Попередньо встановлено, що він вбив жінку удень 19 січня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    Торговців живим товаром знімають з літаків та потягів

    У Київській області в міжнародному аеропорту “Бориспіль” затримано 42-річного громадянина Республіки Боснія і Герцеговина та 33-річну жительку міста Чернівці, які намагалися вивезти до Турецької Республіки з метою продажу сутенерам 23-річну жительку обласного центру.

    в міжнародному аеропорту “Бориспіль” затримано 42-річного громадянина Республіки Боснія і Герцеговина та 33-річну жительку міста Чернівці, які намагалися вивезти до Турецької Республіки з метою продажу сутенерам 23-річну жительку обласного центру.

    У місті Макіївка Донецької області на залізничній станції затримано 34-річну місцеву жительку, яка намагалася вивезти до міста Москва Російської Федерації з метою продажу сутенерам двох 20-річних місцевих жительок.

    на залізничній станції затримано 34-річну місцеву жительку, яка намагалася вивезти до міста Москва Російської Федерації з метою продажу сутенерам двох 20-річних місцевих жительок.

    У місті Маріуполь Донецької області затримано 51-річного громадянина, раніше судимого, за місцем проживання якого вилучено кулемет Дегтярьова часів Великої Вітчизняної війни, саморобний пістолет-кулемет та 9 набоїв до нього.

    затримано 51-річного громадянина, раніше судимого, за місцем проживання якого вилучено кулемет Дегтярьова часів Великої Вітчизняної війни, саморобний пістолет-кулемет та 9 набоїв до нього.

    На Донеччині працівниками ВДСБЕЗ викрито директора державного шахтно-будівельного управління, який вимагав та отримав 1 тис. грн. хабара від місцевого жителя за видачу йому довідки про підтвердження стажу роботи під землею, необхідної для оформлення пільгової пенсії. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками ВДСБЕЗ викрито директора державного шахтно-будівельного управління, який вимагав та отримав 1 тис. грн. хабара від місцевого жителя за видачу йому довідки про підтвердження стажу роботи під землею, необхідної для оформлення пільгової пенсії. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    За «віртуальні» роботи – реальні гроші

    У Запорізькій області працівниками УДСБЕЗ викрито посадових осіб виробничого підприємства енергетичної галузі та товариства з обмеженою відповідальністю, якіу 1998 році підробили акти про виконання будівельно-монтажних робіт по будівництву під’їзних доріг (роботи фактично не проводилися), на їх підставі перерахували 5,1 млн. грн. згаданому товариству, які у подальшому привласнили. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівниками УДСБЕЗ викрито посадових осіб виробничого підприємства енергетичної галузі та товариства з обмеженою відповідальністю, якіу 1998 році підробили акти про виконання будівельно-монтажних робіт по будівництву під’їзних доріг (роботи фактично не проводилися), на їх підставі перерахували 5,1 млн. грн. згаданому товариству, які у подальшому привласнили. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    Без хабара охорона праці може виявитися під загрозою

    В місті Одеса працівниками ВДСБЕЗ викрито посадових осіб одного з підрозділів державної інспекції охорони праці, які вимагали та отримали 250 доларів США хабара від місцевого жителя за підписання акту введення в експлуатацію приміщень кафе та готелю приватного підприємця. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками ВДСБЕЗ викрито посадових осіб одного з підрозділів державної інспекції охорони праці, які вимагали та отримали 250 доларів США хабара від місцевого жителя за підписання акту введення в експлуатацію приміщень кафе та готелю приватного підприємця. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    Підприємцеві довелося годувати «пиявку»

    В Івано-Франківській області працівниками ВДСБЕЗ викрито працівника одного з підрозділів податкової міліції, який протягом 2003 – 2005 років вимагав та отримував хабарі від іноземця – директора товариства з обмеженою відповідальністю за невнесення до актів перевірок викритих порушень фінансово-господарської діяльності згаданого товариства. Зокрема, протягом згаданого часу підприємець погасив 54,4 тис. грн. кредиту, отриманого згаданим посадовцем в одному з банків на придбання автомашини. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.364 та ч.4 ст.190 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівниками ВДСБЕЗ викрито працівника одного з підрозділів податкової міліції, який протягом 2003 – 2005 років вимагав та отримував хабарі від іноземця – директора товариства з обмеженою відповідальністю за невнесення до актів перевірок викритих порушень фінансово-господарської діяльності згаданого товариства. Зокрема, протягом згаданого часу підприємець погасив 54,4 тис. грн. кредиту, отриманого згаданим посадовцем в одному з банків на придбання автомашини. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.364 та ч.4 ст.190 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.