• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Анатолій Гриценко: У цьому році буде справжній прорив у справі вирішення житлової проблеми військових

    Опубликовано: 2006-02-16 14:33:00

    Сьогодні, 16 лютого, перебуваючи у Севастополі міністр оборони України Анатолій Гриценко взяв участь в урочистій церемонії здачі в експлуатацію нового житлового будинку для військовослужбовців місцевого гарнізону.

    Ключі від квартир з рук міністра оборони України отримали 71 військовослужбовець Військово-Морських Сил ЗС України.

    Виступаючи на урочистій церемонії Анатолій Гриценко зазначив, що військове відомство визначило у своїй діяльності два приоритетних напрями. Перший, власне для чого й існують Збройні Сили, - бойова підготовка. Другий – забезпечення житлом військовослужбовців та членів їхніх сімей.

    “У минулому році нам вдалося здати у 2,5 рази більше квартир ніж у 2004 році. А в Криму цей показник був в три рази більший. У цьому році буде справжній прорив у справі вирішення житлової проблеми військових”, - наголосив міністр оборони України.

    Як зазначив глава оборонного відомства, таких результатів в умовах нестабільного фінансування вдалося досягти завдяки наполегливості керівництва Міноборони та будівельних організацій.

    Анатолій Гриценко також зазначив, що питання будівництва житла знаходиться під його постійним щоденним контролем, а процес розподілу житла буде максимально прозорим і для тих хто служить, і для тих хто вже звільнився.

    “Я думаю, що цього року ми вижмемо той максимум, який забезпечить національна економіка держави, і зробимо все, щоб цей процес був максимально прозорим. Щоб у розподілі житла брали участь і військовослужбовці і представники громадських організацій”, – наголосив керівник військового відомства.

    Він також додав, що інформація стосовно розподілу житла і руху черг розміщена на Веб-порталі Міністерства оборони в мережі Інтернет, а списки тих, хто отримує житло постійно друкуються на шпальтах відомчого видання “Народна армія”.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.