• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затримано 250 ампул та 30 флаконів отруйних і сильнодіючих речовин

    Опубликовано: 2006-02-16 16:27:00

    Незаконне переміщення предметів через митний кордон України виявили і припинили працівники Ягодинської митниці.

    Так, під час проведення митного контролю потягу сполученням «Київ-Берлін», у громадянина Німеччини, який повертався на батьківщину, були виявлені не заявлені при усному опитуванні та письмово і приховані від митного контролю отруйні та сильнодіючі речовини: 250 ампул «Омнадрену» і 30 флаконів інших препаратів різного найменування, які знаходились у тайнику дорожньої сумки. Дозвільних документів у пасажира не виявилось. Кому віз, і де придбав отруйні речовини, німець митникам пояснити так і не зміг. Вартість цієї отрути становить більше 19 тисяч гривень.

    Виявлені речовини митники вилучили і порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 15, ч.1 ст. 201 Кримінального кодексу України.

    І майже одночасно з цим затриманням, на м/п «Астей» працівники Виноградівської митниці у громадянина Угорщини вилучили 98 таблеток сильнодіючого препарату «Фронтіну», і на м/п «Вилок», теж у громадянина Угорщини, вилучили 100 таблеток «Рівотрілу».

    Складено протоколи про порушення митних правил за ст. 340 МКУ. Матеріали готуються до суду.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.