• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про рішення і розпорядження АМКУ

    Опубликовано: 2006-02-17 10:59:00

    Надано дозвіл ЗАТ “Систем Кепітал Менеджмент” (м. Донецьк), на придбання акцій ЗАТ “Криворізький завод гірничого обладнання” (Дніпропетровська обл.), та ВАТ “Криворізький центральний рудоремонтний завод” (Дніпропетровська обл.), що у обох випадках забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента: при цьому Комітет зобов’язав учасників концентрації не допускати дискримінаційних дій відносно інших споживачів заводів, які не входять до складу групи “СКМ”.

    Надано дозвіл ТОВ “Компанія з управління активами та адміністрування пенсійних фондів “Ті.Бі.Ай.Ейч. - СігмаБлейзер” (м. Київ), основним видом діяльності якої є управління активами інститутів спільного інвестування, пенсійних фондів та діяльність з адміністрування недержавних пенсійних фондів, та ТОВ «Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів» (м. Київ) на створення “Української асоціаціації адміністраторів пенсійних фондів” (м. Київ), що займатиметься діяльністю з адміністрування недержавних пенсійних фондів. Метою створення цієї неприбуткової організації є об’єднання осіб, що здійснюють діяльність з адміністрування недержавних пенсійних фондів для постійної координації господарської діяльності учасників на території України, взаємодії з органами державної влади та управління, що регулюють та контролюють діяльність осіб, що здійснюють з адміністрування недержавних пенсійних фондів на території України, представництва та захисту спільних інтересів її учасників, вивчення споживчого ринку тощо та встановлення професійних стандартів діяльності з адміністрування недержавних пенсійних фондів.

    Надано дозвіл ВАТ “Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча” (Донецька обл.), на придбання частки у статутному капіталі ПКГ “Зоря” (с. Табачне, АР Крим), основним видом діяльності якого є вирощування зерна, технічних культур, овочів, фруктів, виробництво молока, м’яса та переробка с/г продукції, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

    Надано дозвіл корпорації «Міжрегіональний Промисловий Союз» (м. Донецьк), на придбання понад 50% частки у статутному капіталі ТОВ «Українська транспортно-операторська компанія» (м. Київ). Основним видом діяльності обох учасників концентрації є транспортно-експедиційні послуги із перевезень вантажів залізничним транспортом.

    "АМКУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.