• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іван Марко: У найближчі п'ять років Україна не зможе фінансувати потреби Збройних Сил на рівні 3% від ВВП

    Опубликовано: 2006-02-17 14:35:00

    “На мою думку, у найближчі п’ять років Україна не зможе фінансувати потреби Збройних Сил на рівні 3% від ВВП. Найбільш реальна цифра на цей період – не більше 2%”. Про це заявив директор Департаменту фінансів Міністерства оборони України Іван Марко під час зустрічі з представниками воєнно-дипломатичного корпусу, акредитованих в Україні, яка відбулася 16 лютого у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України.

    “Ми розуміємо реальні економічні можливості держави і 3% від ВВП – це надзвичайно високий показник. Тому зараз у Департаменті воєнної політики та стратегічного планування і Департаменті фінансів триває робота щодо визначення більш реального відсотка ВВП, який необхідний для забезпечення потреб оборони”, - повідомив Іван Марко.

    Головний фінансист Міністерства оборони України також додав, що за прогнозними розрахунками у 2010 році передбачається вийти на рівень фінансування оборонних потреб на 1,96-2% від ВВП або близько 13 млрд. гривень.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.