• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Внесення змін до Закону України "Про статус народного депутата України"

    Опубликовано: 2006-03-01 16:44:00

    У Верховній Раді України зареєстровано проект закону про внесення змін до ст.34 Закону України "Про статус народного депутата України" (щодо помічників-консультантів), поданий народним депутатом М.Комаром та інш.

    Законопроектом пропонується збільшити кількість помічників-консультантів, на яких розповсюджується дія Закону України "Про державну службу", з чотирьох до шести із присвоєнням двом з них не вище ніж п\'ятого рангу третьої категорії посад державних службовців, а чотирьом (як і до цього часу) не вище сьомого рангу державних службовців четвертої категорії та врегулювати розмір посадових окладів помічників-консультантів і підвищити кваліфікаційні вимоги до тих із них, на яких розповсюджується дія вказаного вище закону.

    Прийняття законопроекту, на думку народних депутатів, дасть можливість залучити до штату кваліфікованих спеціалістів, які мають практичний досвід роботи в органах виконавчої влади, місцевого самоврядування, інших державних структурах, а також сприятиме удосконаленню законотворчої діяльності шляхом підвищення якості законопроектів, що виносяться на розгляд народними депутатами.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.