• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 04.03.2006 р.

    Опубликовано: 2006-03-06 10:32:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 426 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 414 (58,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 6 вбивств, 9 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійні напади, 58 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2 426 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 414 (58,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 6 вбивств, 9 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійні напади, 58 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 35 осіб. У правопорушників вилучено 2 пістолети, 5 обрізів мисливських рушниць, 4 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 3 гранати, 5,8 кг вибухівки та 1 130 набоїв.

    затримано 35 осіб. У правопорушників вилучено 2 пістолети, 5 обрізів мисливських рушниць, 4 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 3 гранати, 5,8 кг вибухівки та 1 130 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 146 осіб. У них вилучено 10,4 кг наркотиків.

    затримано 146 осіб. У них вилучено 10,4 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 681 особу.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 681 особу.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 38 осіб.

    заарештовано 38 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 39 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 13 – у сфері службової діяльності, у тому числі 4 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 102 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 14 осіб загинуло та 121 - травмовані.

    зафіксовано 102 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 14 осіб загинуло та 121 - травмовані.

    У місті Первомайську Миколаївської області на подвір’ї власного домогосподарства знайдено мертвим з ознаками удушення громадянина Н. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано особу без постійного місця проживання та 2 місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони минулого вечора на подвір’ї потерпілого задушили господаря й викрали особисті речі. Частину викраденого вилучено.

    на подвір’ї власного домогосподарства знайдено мертвим з ознаками удушення громадянина Н. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано особу без постійного місця проживання та 2 місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони минулого вечора на подвір’ї потерпілого задушили господаря й викрали особисті речі. Частину викраденого вилучено.

    В селі Нерубайському Біляївського району Одеської області на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови громадянина П. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 26 лютого на вулиці зазначеного села під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

    області на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови громадянина П. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 26 лютого на вулиці зазначеного села під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

    У місті Березівці Одеської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 27 лютого, з метою пограбування, проник до будинку пенсіонерки О. й вбив ножем господарку.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 27 лютого, з метою пограбування, проник до будинку пенсіонерки О. й вбив ножем господарку.

    13 квітня 2001 року повідомлялося, що в місті Білогірську Автономної Республіки Крим у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови громадянку С. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано сина потерпілої. Попередньо встановлено, що він увечері 12 квітня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження матері.

    У місті Умані Черкаської області у своїй квартирі знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї громадянина Л. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 2 місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони минулого вечора в квартирі потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбили ножем господаря.

    у своїй квартирі знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї громадянина Л. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 2 місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони минулого вечора в квартирі потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбили ножем господаря.

    У селищі Совєтському Ялтинської міськради Автономної Республіки Крим у результаті реалізації оперативної інформації затримано місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона в минулому році вивезла до Російської Федерації 4 місцевих жителів й продала їх для подальшої неоплатної експлуатації. Потерпілих повернено на батьківщину.

    у результаті реалізації оперативної інформації затримано місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона в минулому році вивезла до Російської Федерації 4 місцевих жителів й продала їх для подальшої неоплатної експлуатації. Потерпілих повернено на батьківщину.

    У місті Дніпропетровську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 23 січня на вулиці під час сварки та бійки пострілами з невстановленої вогнепальної зброї поранив у ногу жителя обласного центру. Заходи щодо розшуку зброї тривають.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 23 січня на вулиці під час сварки та бійки пострілами з невстановленої вогнепальної зброї поранив у ногу жителя обласного центру. Заходи щодо розшуку зброї тривають.

    У Печерському районі міста Києва в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Д. Попередньо встановлено, що він увечері 28 січня в консультанта-аташе посольства викрав сумочку, у якій знаходилися 1 тис. євро та особисті документи (повідомлялося 30 січня).

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Д. Попередньо встановлено, що він увечері 28 січня в консультанта-аташе посольства викрав сумочку, у якій знаходилися 1 тис. євро та особисті документи (повідомлялося 30 січня).

    У місті Краснодоні Луганської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він декілька хвилин тому на вулиці міста в місцевої жительки, відібрав мобільний телефон, особисті речі та 20 гривень. Викрадене вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він декілька хвилин тому на вулиці міста в місцевої жительки, відібрав мобільний телефон, особисті речі та 20 гривень. Викрадене вилучено.

    У місті Дніпропетровську затримано місцевого жителя, у якого вилучено 5 кг марихуани.

    затримано місцевого жителя, у якого вилучено 5 кг марихуани.

    У селі Красному Тиврівського району Вінницької області затримано громадянку Ж., за місцем проживання якої вилучено 20 кг макової соломки.

    затримано громадянку Ж., за місцем проживання якої вилучено 20 кг макової соломки.

    У селі Бараниківці Кремінського району Луганської області затримано громадянина С., за місцем проживання якого вилучено 1,5 кг марихуани.

    затримано громадянина С., за місцем проживання якого вилучено 1,5 кг марихуани.

    У місті Донецьку прокуратурою Ворошиловського району міста за матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в Донецькій області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб кооперативного підприємства. Вони уклали фіктивну угоду з посадовими особами закритого акціонерного товариства на виконання робіт, які фактично не проводились. В якості оплати останнім було видано вексель загальною вартістю 3 млн. грн., чим завдано збитки кооперативному підприємству на зазначену суму.

    прокуратурою Ворошиловського району міста за матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в Донецькій області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб кооперативного підприємства. Вони уклали фіктивну угоду з посадовими особами закритого акціонерного товариства на виконання робіт, які фактично не проводились. В якості оплати останнім було видано вексель загальною вартістю 3 млн. грн., чим завдано збитки кооперативному підприємству на зазначену суму.

    На Житомирщині обласною прокуратурою за матеріалами відділу ДСБЕЗ України в Житомирській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно 5 приватних підприємців. Вони протягом 2002-2003 років давали хабарі на загальну суму 48 тис. грн. голові правління – директору відкритого акціонерного товариства та його заступнику за продаж об’єктів нерухомості підприємства.

    обласною прокуратурою за матеріалами відділу ДСБЕЗ України в Житомирській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно 5 приватних підприємців. Вони протягом 2002-2003 років давали хабарі на загальну суму 48 тис. грн. голові правління – директору відкритого акціонерного товариства та його заступнику за продаж об’єктів нерухомості підприємства.

    У місті Києві слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в місті Києві порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб кредитної спілки та акціонерного товариства закритого типу. Вони, під приводом інвестування будівництва житлового будинку, шахрайським шляхом заволоділи грошовими коштами п’яти громадян на загальну суму майже 1,5 млн. гривень. Перевіркою встановлено, що вказані посадові особи в 2002 році почали залучати грошові кошти громадян під будівництво зазначеного будинку, однак до цього часу будівництво не розпочато.

    слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в місті Києві порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб кредитної спілки та акціонерного товариства закритого типу. Вони, під приводом інвестування будівництва житлового будинку, шахрайським шляхом заволоділи грошовими коштами п’яти громадян на загальну суму майже 1,5 млн. гривень. Перевіркою встановлено, що вказані посадові особи в 2002 році почали залучати грошові кошти громадян під будівництво зазначеного будинку, однак до цього часу будівництво не розпочато.

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.