• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко виступає за підняття боєздатності Збройних Сил України

    Опубликовано: 2006-03-06 15:32:00

    Гриценко виступає за перегляд кількісного та структурного складу управлінського апарату Міноборони та Генерального штабу

    Сьогодні, 6 березня, міністр оборони України Анатолій Гриценко провів нараду з керівним складом Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, на якій розглядалися питання реформування та удосконалення управлінської структури військового відомства та ефективного використання бюджетних коштів.

    Виступаючи перед учасниками наради, Анатолій Гриценко зазначив, що на даний час у Міністерстві оборони та Генеральному штабі є структури, в яких посадові особи мають військові звання, неадекватні обсягу робіт, який виконується у бойових частинах Збройних Сил України.

    Він підкреслив, що виходячи з вимог “Закону України про чисельність Збройних Сил України на 2006 рік”, виникає необхідність перегляду кількісного та структурного складу управлінського апарату з метою скорочення та реструктуризації не бойових частин, а малопотрібних і неефективних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу.

    “Ми повинні більш ретельно проаналізувати необхідність функціонування зазначених підрозділів, а також провести функціональний і економічний аналіз ефективності їхньої роботи з урахуванням формули “ефективність-вартість” з метою виявлення можливих диспропорцій”, – наголосив він.

    Крім того, глава оборонного відомства зорієнтував присутніх на проведення дослідницької роботи та економічного аналізу у цій галузі. На його думку, це сприятиме прийняттю командирами правильних рішень щодо перспектив чіткого контролю у сфері цільового фінансування і вкладення коштів у розвиток пріоритетних напрямків, спрямованих на підняття боєздатності Збройних Сил України.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.