• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова Чернігівської облдержадміністрації провів нараду з питань ситуації на автобусних маршрутах в області

    Опубликовано: 2006-03-06 17:54:00

    3 березня голова Чернігівської облдержадміністрації Микола Лаврик провів нараду з питань ситуації на автобусних маршрутах загального користування в області, в якій взяли участь начальники окремих структур облдержадміністрації, керівники автопідприємств, приватні перевізники, представники контролюючих органів та силових структур.

    Під час обговорення зазначалося, що ситуація на автобусних маршрутах в області непроста через недобросовісну конкуренцію, використання автотранспорту не за призначенням, низький рівень обслуговування пасажирів, недотримання окремими перевізниками правил безпеки руху тощо.

    Голова облдержадміністрації Микола Лаврик наголосив на необхідності комплексного підходу до розв’язання проблем в автотранспортній галузі області, створення рівних умов для чесної та прозорої конкуренції на автошляхах.

    За підсумками наради прийнято доручення голови облдержадміністрації щодо створення робочої групи для вивчення ситуації та проведення інвентаризації всіх автобусних маршрутів області для подальшого вирішення поставлених питань.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.