• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Припинено чергові спроби незаконного переміщення валюти

    Опубликовано: 2006-03-07 11:37:00

    Переміщення валюти через митний кордон України з порушенням митних правил попереджено працівниками Мостиської, Ягодинської, Бориспільської митниць та прикордонниками.

    В першому випадку через митний пост „Шегині” Мостиської митниці (Львівська область) на батьківщину автомобілем „БМВ” прямував громадянин Польщі, який повідомив, що не переміщує предметів, обов’язкових до декларування. Однак нервова поведінка іноземця змусила митників застосувати щодо нього особистий огляд, який виявив, що у внутрішній кишені пальто та піджака приховувалося 23 500 доларів США, не заявлених в митній декларації.

    В другому випадку через Ягодинську митницю (Волинська область) до сусідньої Польщі автомобілем „Мерседес Віто” прямував наш співвітчизник, який так само повідомив, що не має предметів, які варто було б зазначити в митній декларації. Але оскільки громадянин теж помітно нервував, було вирішено ретельніше доглянути транспортний засіб, на якому він подорожував. В результаті перевірки за під декоративною обшивкою підлоги авто і було виявлено схованку з 13 тис. доларами США, дані про які в митній декларації були відсутні.

    В третьому випадку через Бориспільську митницю на батьківщину повертався громадянин Швейцарії, який задекларував лише 2500 євро. Однак після завірення митної декларації під час огляду ручної поклажі іноземця виявилося, що в боковому відділенні рюкзаку пасажира знаходиться ще 12 тисяч євро, дані про які в митній декларації були відсутні.

    В усіх випадках приховану та не задекларовану валюту вилучено. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.