• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затримано духовні книги

    Опубликовано: 2006-03-09 14:32:00

    Незаконне переміщення старовинних та сучасних друкованих видань через митний кордон України попереджено працівниками Магістральної, Старобільської митниць та прикордонниками.

    В першому випадку книги було виявлено під час перевірки в одному з вагонів потягу „Симферополь-Москва” працівниками Магістральної митниці (Харківська область). Громадянин Російської Федерації повідомив, що не переміщує предметів, на вивезення яких потрібен спеціальний дозвіл. Однак виявилося, що в особистих речах пасажира знаходилося 4 видання кінця ХІХ- початку ХХ століття. Серед виявленого: „Воскресная служба Октоиха» 1888 року випуску, «Значеніе русской словесности въ национальномъ русскомъ образованіи» 1893 року, «Жизнь пустынных отцевъ» 1898 року, «Образование, права и обязанности женщины» 1902 року випуску, виготовлені в Санкт-Петербурзі та Казані.

    В другому випадку нещодавно працівниками Старобільської митниці та прикордонниками (Луганська область) було зафіксовано незаконне ввезення сучасної друкованої продукції релігійного змісту.

    Громадянин Росії прямував на територію України автомобілем „ВАЗ” біля одного з прикордонних населених пунктів в об’їзд пункту пропуску. Під час догляду транспортного засобу було виявлено 1879 книг, жодних документів на які надано не було. Таким чином в Україну незаконно ввозилося 90 книг «Мастер и Маргарита». За Христа или Против», 60 книг „Душевные недуги. Православный взгляд», 64 книги «Ключ к Библии», 210 книг «Если вы решили принять Крещение», 105 книг «Закон Божий», 108 книг «Знакомство с Православием», 80 книг «Евангелие для самых маленьких» та інші.

    В усіх випадках книги затримано. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.