• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Переміщення наркотичної речовини через митний кордон України припинено

    Опубликовано: 2006-03-13 15:16:00

    Переміщення наркотичної речовини через митний кордон України припинено працівниками Рівненської митниці та прикордонниками.

    В міжстелевому просторі одного з вагонів потягу, який прямував зі Львова до Санкт-Петербурга було виявлено поліетиленові пакети з подрібненими рослинами сіро-зеленого кольору вагою близько 600 г (попередньо – марихуаною). Власника пакунка встановити не вдалося.

    Речовину вилучено і відправлено на експертизу. Складено протокол про порушення митних правил.

    Чергову спробу незаконного вивезення тютюнових виробів припинено працівниками митного поста „Конотоп” Глухівської митниці та прикордонниками (Сумська область).

    В міжстелевому просторі одного з купе потягу сполученням „Ужгород-Москва” було виявлено 1320 пачок цигарок „Мальборо” та „Парламент” іноземного виробництва. Власницею схованки визнано одну з пасажирок, громадянку Росії. Документів на продукцію виявлено не було.

    Цигарки вилучено. Складено протокол про порушення митних правил.

    Ввезення електроприладів з порушенням митного законодавства попереджено працівниками митного поста „Іллічівськ” Одеської митниці.

    Згідно товаросупровідних документів на адресу одного з вітчизняних підприємств прямував 101 бензиновий електрогенератор китайського виробництва потужністю 2,4 Квт. Однак під час перевірки вантажу виявилося, що насправді в Україну ввозилися електрогенератори японського та індійського виробництва потужністю 0,85 – 9,5 Квт попередньою вартістю 300 тис.грн.

    Вантаж вилучено. Складено протокол про порушення митних правил. Матеріали справи готуються до суду.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.