• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин привітав працівників житлово-комунальної сфери із професійним святом

    Опубликовано: 2006-03-17 10:28:00

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин привітав працівників житлово-комунальної сфери і побутових служб із професійним святом (Інформаційне управління)

    Текст привітання:

    Сердечно вітаю вас із професійним святом Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

    Житлово-комунальне господарство України це розгалужений комплекс життєзабезпечення населення, у якому задіяна майже чверть основних фондів держави і зайнято велику кількість працівників. Стан справ у цій сфері, ваша праця великою мірою визначають соціальне самопочуття жителів міст і сіл, рівень життя людей.

    На жаль, технічна відсталість галузі, зношеність мереж і обладнання знижують ефективність ваших зусиль, заважають розширенню комунальних послуг, роблять їх далекими від сучасних стандартів.

    Минула зима, влаштувавши комунальникам серйозні випробування, поставила під сумнів надійність функціонування житлово-комунальних систем і ще більш загострила необхідність глибокої реформи галузі, основні віхи якої визначено Законом України "Про загальнодержавну програму реформування і розвитку житлового господарства на 2004-2010 роки".

    Усе це вимагає об\'єднання зусиль центральних і місцевих органів влади та місцевого самоврядування у модернізації житлово-комунального сектора, створення тут конкурентного середовища і формування ринку комунальних послуг, здійснення ефективної інвестиційної і тарифної політики, яка поставить оплату послуг у залежність від їхньої якості. Як одне з найважливіших завдань постає збереження енергоресурсів.

    Немає сумніву, що працівники комунальних служб і підприємств побутового обслуговування будуть на рівні завдань, які постають перед ними, і зроблять усе можливе для реалізації наміченого.

    Бажаю вам міцного здоров\'я, творчої наснаги, нових здобутків у нелегкій, але такій потрібній усім нам праці. Нехай вона приносить людям радість і втіху затишних осель. Щастя й достатку вам і вашим родинам.

    Володимир ЛИТВИН

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.