• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Луценко:Дніпропетровська область по показникам роботи є однією за найкращих в Україні

    Опубликовано: 2006-03-20 11:26:00

    Дніпропетровськ, 18 березня. Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко визнав, що дуже задоволений результатами роботи обласної міліції протягом перших двох місяців поточного року. За багатьма напрямками спостерігається зниження рівня злочинності на 20-50 відсотків. Це насамперед стосується кількості пограбувань помешкань громадян та угону автотранспорту. Дещо зросла кількість вбивств, але значна їх кількість скоєні на побутовому підґрунті та вже розкриті.

    . Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко визнав, що дуже задоволений результатами роботи обласної міліції протягом перших двох місяців поточного року. За багатьма напрямками спостерігається зниження рівня злочинності на 20-50 відсотків. Це насамперед стосується кількості пограбувань помешкань громадян та угону автотранспорту. Дещо зросла кількість вбивств, але значна їх кількість скоєні на побутовому підґрунті та вже розкриті.

    Досить високі показники розкриття пограбувань та розбоїв, кількість яких минулого року вцілому по Україні та по Дніпропетровській області зросла на 20-30 відсотків. “Це відбулося тому, що ми стали все реєструвати, тоді як раніше була прийнята практика замовчування вкраденого мобільного телефону або витягнутого гаманця. Але головний показник в тому, що більше розбійників і грабіжників затримано та засуджено” - наголосив Міністр.

    Водночас Ю. Луценко піддав критиці роботу міліції Кривого Рогу та Павлоградського району, де склалась складна ситуація з незаконним розповсюдженням наркотиків та зловживаннями при продажу металобрухту, а також висловив незадоволення роботою регіонального підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Було винесено попередження керівникам обласного УДСБЕЗ та межрегіонального відділу цієї служби за бездіяльність у боротьбі з виготовленням та розповсюдженням фальсифікованих спритних напоїв та фальшивих акцизних марок. “Це розоряє бюджет України, тому неприпустима така пасивність з боку міліції у цьому напрямку ”- додав глава МВС України.

    ДЗГ МВС України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.