• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • П р е с – с л у ж б а М Н С і н ф о р м у є

    Опубликовано: 2006-03-21 10:57:00

    Особовий склад зведеного рятувального загону МНС, який працював під час землетрусу в Пакистані, отримає державні та відомчі відзнаки

    О 15:45 21-го березня керівництво МНС вручить особовому складу зведеного рятувального загону МНС, який працював під час землетрусу в Пакистані, державні та відомчі нагороди.

    керівництво МНС вручить особовому складу зведеного рятувального загону МНС, який працював під час землетрусу в Пакистані, державні та відомчі нагороди.

    8-го жовтня в Ісламській Республіці Пакистан стався катастрофічний землетрус потужністю до 8 балів за шкалою Ріхтера, що спричинив значні руйнування на північному сході країни. Відповідно до постанови Уряду в Пакистан відлетів зведений рятувальний загін МНС України, у складі якого був мобільний госпіталь. У високогірному пакистанському місті Бішам був розгорнутий мобільний шпиталь МНС з метою ліквідації медико-санітарних наслідків катастрофи. Протягом місяця складної і напруженої роботи українськими фахівцями була надана медична допомога більше ніж 11100 постраждалим та хворим, у тому числі приблизно 1500 дітям. Зроблено близько 150 операцій. Прийнято 7 пологів. Проведено майже 2000 лабораторних, 450 рентгенологічних та 150 сонографічних досліджень. У стаціонарі шпиталю пролікувалисz близько 550 чоловік. Робота українців високо оцінена керівництвом Ісламської Республіки, місцевими органами влади, охорони здоров’я, постраждалим населенням, а також міжнародними та пакистанськими політичними і громадськими організаціями. Крім того, Пакистан отримав від України суттєву гуманітарну допомогу.

    Згідно з Указом Президента України “Про відзначення державними нагородами України медичних працівників зведеного рятувального загону МНС України”, за самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час організації та надання екстреної медичної допомоги потерпілому населенню Ісламської Республіки Пакистан від руйнівного землетрусу, полковники Олексій Башук та Петро Волянський нагороджені орденом “За заслуги” ІІІ ступеня, Олександр Панасюк - медаллю “За бездоганну службу” ІІІ ступеня, Андрій Дзіневський, Геннадій Некоз, Віктор Падалка, Петро Погребняк – медаллю “За працю та звитягу”. Присвоєні почесні звання “Заслужений лікар України” Віктору Матяшу та “Заслужений працівник охорони здоров’я України” Федору Гойчуку та Катерині Мусієнко. Решта „пакистанців” відзначені нагородами Міністерства.

    Акредитація журналістів триває до 14:00 21-го січня за телефонами:

    за телефонами:

    247-32-13 та 247-31-91.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.