• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Майже півтора мільйона гривень арештовано на рахунках конвертаційного центра

    Опубликовано: 2006-03-21 15:20:00

    ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

    ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ТА МАСОВО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНОЇ РОБОТИ

    04655, Київ, Львівська площа, 8, тел./факс: 247-34-77, 247-35-01; e-mail: press@sta.gov.ua

    Майже півтора мільйона гривень арештовано на рахунках конвертаційного центра

    Під час спільних оперативно-розшукових заходів співробітники податкової міліції та УБОЗу припинили діяльність злочинної групи, яка задля приховування прибутку від оподаткування займалася незаконною конвертацією безготівкових коштів.

    Для своїх махінацій четверо дніпропетровців створили 12 підприємств, не маючи при цьому жодних намірів здійснювати статутну діяльність. Під час обшуку було знайдено печатки цих фіктивних і транзитних фірм та інші докази нелегальної діяльності.

    Зусиллями податкових міліціонерів та співробітників УБОЗу на рахунках конвертаційного центра заблоковано 1,4 млн. грн. Ці кошти не були переведені в готівку і не потрапили в тіньовий обіг, а тому мають усі шанси після вироку суду поповнити бюджет.

    За фактом незаконних дій з документами на переказ, платіжними картками тощо слідче управління УМВС України в Дніпропетровській області вже порушило кримінальну справу.

    Під час документальної перевірки податківці встановили також суму нанесених державі збитків – 1,5 млн. грн. За матеріалами цієї перевірки вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо ухилення від сплати податків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.