• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Реалізація нефінансових послуг

    Опубликовано: 2006-03-23 11:05:00

    У лютому 2006р. в області на ринку послуг працювало 3,3 тис. підприємств – юридичних осіб та їх відокремлених структурних підрозділів з госпрозрахунковою формою фінансування, основним видом діяльності для яких є надання нефінансових послуг.

    За попередніми даними, підприємствами сфери нефінансових послуг вироблено послуг на суму 430,6 млн. грн., що більше, ніж у лютому минулого року у діючих цінах на 29,2% (у порівняних цінах – на 15,4%), доход від реалізації нефінансових послуг підприємствам, установам та населенню у ринкових цінах зріс на 28,8% (у порівняних цінах - на 15,1%). На послуги, реалізовані населенню, припадає 35,2% загальної суми доходу. У порівнянні з лютим 2005р. сума коштів, нарахованих населенню до оплати за реалізовані послуги, збільшилась на 27%.

    Питома вага реалізованих нефінансових послуг підприємствами за основним видом діяльності у звітному місяці склала 97,3% обласного обсягу, кількість виконаних такими підприємствами замовлень становила 35,6 млн. одиниць. Середня вартість одного замовлення дорівнювала 10,50 грн.

    Рівень споживання послуг у середньому однією особою у звітному місяці склав 39,10 грн. Вище, ніж у середньому по області, цей показник у м. Дніпропетровську (94,10 грн.), нижче у Нікопольському районі – 0,80 грн.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.