• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Донецьку область відвідав Іван Чиж

    Опубликовано: 2006-03-23 11:10:00

    Донецьку область з робочим візитом відвідав голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Іван Чиж. Під час візиту голова Комітету провів семінар-нараду з представниками засобів масової інформації Донецької області. Головною темою семінару стало обговорення місця та ролі обласних засобів масової інформації в процесі підготовки та проведення Виборів-2006 в області.

    „Виборча кампанія 2006 року наближається до свого закінчення. Протягом цього часу ми побачили, що демократичні перетворення відбулися. Велику роль у цьому зіграли засоби масової інформації. Без свободи слова демократія неможлива. Тобто наша робота не була марною”, - підкреслив голова Комітету.

    Значну увагу на зустрічі було приділено питанням функціонування та перспективам розвитку державних телерадіокомпаній. „В українському інформаційному просторі діє велика кількість комерційних каналів. Вони виробляють якісний продукт, але, нажаль, не завжди приділяють достатньо уваги відстоюванню державних інтересів. В цьому нам можуть допомогти державні ТРК. Та, на жаль, якщо Росія виділяє лише на один телеканал „Культура” 200 млн.дол., Україна на всі держ.ТРК – біля 40 млн.дол.”, - зауважив Іван Чиж.

    Також Іван Чиж представив донецьким журналістам проект Закону України „Про захист професійної діяльності журналістів” і запросив представників засобів масової інформації взяти участь у його доробці.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.