• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 14 річниця Внутрішніх військ МВС України

    Опубликовано: 2006-03-27 09:58:00

    14 річниця Внутрішніх військ МВС України

    Київ, 24 березня 2006 року. „Внутрішні війська - це елітний підрозділ Міністерства внутрішніх справ України, - заявив сьогодні міністр Юрій Луценко під час святкування 14-річниці утворення внутрішніх військ МВС України.

    „Внутрішні війська - це елітний підрозділ Міністерства внутрішніх справ України, - заявив сьогодні міністр Юрій Луценко під час святкування 14-річниці утворення внутрішніх військ МВС України.

    Торік за розпорядженням глави МВС з’єднання та військові частини внутрішніх військ надавали практичну допомогу з охорони громадського порядку в Донецькій та Закарпатській областях. Для цього було залучено понад 3 000 чоловік, спеціальний автотранспорт, службові собаки та гелікоптер. Застосування додаткових правоохоронних сил дозволило організувати патрульно-постову службу цілодобово у три зміни, що вилинуло на місця зі складною криміногенною ситуацією. Наприклад: лише у Ворошилівському районі міста Донецьк торік у лютому щодоби фіксувалося 8-10 вуличних злочинів, але з початком патрулювання військовослужбовцями Внутрішніх Військ цей показник зменшився до 4-5 випадків на тиждень.

    Залучення підрозділів внутрішніх військ до виконання завдань у прикордонних районах дозволило звести до мінімуму кількість незаконних перетинів кордону, а також блокувати незаконний ввіз контрабандних товарів. Здійснюючи повітряну розвідку та обліт державного кордону України, екіпажі гелікоптерів виявляли місця незаконного видобування деревини у гірській місцевості. Своєчасне надходження інформації дозволило припиняти незаконну діяльність та затримувати автомобілі, навантажені викраденим лісом.

    Також підрозділи внутрішніх військ залучалися до спецзаходів під час надзвичайного стану, пов\'язаного з епідемією пташиного грипу. Крім обов’язків із забезпечення пропускного режиму на територію карантину, внутрішні війська не залишили поза увагою і потерпілих від епідемії.

    Виконання завдань підрозділами внутрішніх військ неможливе без надійного тилового забезпечення, вирішення соціальних проблем та турботи за морально-психологічний стан військовослужбовців. Торік військовослужбовці суттєво відчули результати діяльності командування в рамках соціальної політики військ. Близька 300 військовослужбовців отримали ключі від нових помешкань. Це при тому, що бюджетом виділяються кошти всього на 40 - 50 квартир на рік. Сьогодні впевнено говоримо про новий виток розвитку подій навколо Троєщини. Добудова цього житлового комплексу дає можливість забезпечити практично всіх військовослужбовців Київського гарнізону житлом, до того ж мова йде про потужну інфраструктуру і можливість військовослужбовцям, які вийшли на пенсію, мати робочі місця в цьому ж комплексі. Загалом політику забезпечення житлом можна охарактеризувати з одного боку як створенням інституту службового житла. А з іншого продовження забезпечувати безквартирних постійним житлом, в тому числі і після їх виходу на пенсію.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.