• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 85 повідомлень про події та правопорушення, пов’язані з виборчим процесом

    Опубликовано: 2006-03-27 14:28:00

    Автономна Республіка Крим

    До Керченського МУ ГУМВС України в АР Крим спецлінією “02” надійшло повідомлення про те, що на вул. Ульянових невстановлені особи з автомобіля ВАЗ 2102 роздавали громадянам спиртні напої та проводили агітацію за кандидата на посаду міського голови А.

    спецлінією “02” надійшло повідомлення про те, що на вул. Ульянових невстановлені особи з автомобіля ВАЗ 2102 роздавали громадянам спиртні напої та проводили агітацію за кандидата на посаду міського голови А.

    О 12.30 до чергової частини Красноперекопського МРВ ГУМВС України в АР Крим надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 115 помер 72-річний місцевий житель В.Лавров.

    надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 115 помер 72-річний місцевий житель В.Лавров.

    До чергової частини Алупкінського МВ Ялтинського МУ ГУМВС України в АР Крим надійшла інформація про затримання на виборчій дільниці № 96 у смт. Симеїз трьох громадян, які намагалися винести бюлетені з приміщення зазначеної дільниці.

    надійшла інформація про затримання на виборчій дільниці № 96 у смт. Симеїз трьох громадян, які намагалися винести бюлетені з приміщення зазначеної дільниці.

    До чергової частини Керченського МУ ГУМВС України в АР Крим від кандидата в депутати АР Крим Б. надійшло повідомлення про те, що офіційні представники “Блоку Юлії Тимошенко” на виборчих дільницях № 25, 35, 20, 18 застосовують для відеозйомки виборчого процесу прилади відеоконтролю.

    від кандидата в депутати АР Крим Б. надійшло повідомлення про те, що офіційні представники “Блоку Юлії Тимошенко” на виборчих дільницях № 25, 35, 20, 18 застосовують для відеозйомки виборчого процесу прилади відеоконтролю.

    О 16.00 до чергової частини Алупкінського МВ Ялтинського МУ ГУМВС України в АР Крим надійшла заява кандидата в депутати П. про те, що близько 15.30 на виборчої дільниці № 64 окружної комісії № 7, громадянка К. намагалася вложити в урну для виборчих бюлетенів 7 бюлетенів замість встановлених 6.

    надійшла заява кандидата в депутати П. про те, що близько 15.30 на виборчої дільниці № 64 окружної комісії № 7, громадянка К. намагалася вложити в урну для виборчих бюлетенів 7 бюлетенів замість встановлених 6.

    О 16.05 до чергової частини Київського РВ Сімферопольського МУ ГУМВС України в АР Крим надійшла заява від першого секретаря Кримського осередку СПУ про те, що об 11.30 на електроопорі по вул. Луговій в районі Центральної районної клінічної лікарні виявлено агітаційний плакат СПУ, який візуально відрізняється від оригінального.

    надійшла заява від першого секретаря Кримського осередку СПУ про те, що об 11.30 на електроопорі по вул. Луговій в районі Центральної районної клінічної лікарні виявлено агітаційний плакат СПУ, який візуально відрізняється від оригінального.

    О 16.00 до чергової частини Київського РВ Сімферопольського МУ ГУМВС України в АР Крим надійшла заява першого секретаря Кримського осередку СПУ про те, що о 13.30 на електроопорах по вул. Київській в районі ФЗС „Лукойл” виявлено агітаційні плакати СПУ, які візуально відрізняється від оригінальних.

    надійшла заява першого секретаря Кримського осередку СПУ про те, що о 13.30 на електроопорах по вул. Київській в районі ФЗС „Лукойл” виявлено агітаційні плакати СПУ, які візуально відрізняється від оригінальних.

    О 10.00 до чергової частини Алуштинського МВ ГУМВС України в АР Крим надійшла заява від громадянина К. про те, що під час проведення виборів можливі провокації.

    надійшла заява від громадянина К. про те, що під час проведення виборів можливі провокації.

    Вінницька область

    О 07.10 до чергової частини Калинівського РВ УМВС України у Вінницькій області надійшло повідомлення від кандидата на посаду голови Дружелюбівської сільської ради П. про те, що невідомі особи на асфальтному покритті дороги поблизу її помешкання зробили образливий напис.

    надійшло повідомлення від кандидата на посаду голови Дружелюбівської сільської ради П. про те, що невідомі особи на асфальтному покритті дороги поблизу її помешкання зробили образливий напис.

    О 07.10 до чергової частини Калинівського РВ УМВС України у Вінницькій області надійшло повідомлення від кандидата на посаду голови м. Калинів М. про знайдення 100 не облікованих виборчих бюлетенів на виборчій дільниці № 142.

    надійшло повідомлення від кандидата на посаду голови м. Калинів М. про знайдення 100 не облікованих виборчих бюлетенів на виборчій дільниці № 142.

    О 14.30 до чергової частини Тиврівського РВ УМВС України у Вінницької області по телефону надійшло повідомлення від голови дільничної виборчої комісії № 135 про те, що кандидат в депутати до районної ради С. заважав проведенню виборів.

    по телефону надійшло повідомлення від голови дільничної виборчої комісії № 135 про те, що кандидат в депутати до районної ради С. заважав проведенню виборів.

    До чергової частини Шаргородського РВ УМВС України у Вінницькій області надійшло повідомлення від кандидата в депутати сільської ради С. про те, що невідомі особи розклеїли листівки, які містять неправдиві відомості про нього.

    надійшло повідомлення від кандидата в депутати сільської ради С. про те, що невідомі особи розклеїли листівки, які містять неправдиві відомості про нього.

    До чергової частини Ленінського МВ Вінницького МУ УМВС України у Вінницькій області надійшло повідомлення від голови міського осередку політичної партії „Українська національна асамблея” про те, що у м. Вінниця можливі фальсифікації результатів виборів.

    надійшло повідомлення від голови міського осередку політичної партії „Українська національна асамблея” про те, що у м. Вінниця можливі фальсифікації результатів виборів.

    Дніпропетровська область

    О 08.55 до чергової частини Меживського РВ УМВС України в Дніпропетровській області з Центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що близько 08.30 у приміщенні Меживської загальноосвітньої середньо школи по вул. Учительська, 8, де розташовано виборчу дільницю № 31, несподівано помер 70-річний місцевий житель.

    з Центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що близько 08.30 у приміщенні Меживської загальноосвітньої середньо школи по вул. Учительська, 8, де розташовано виборчу дільницю № 31, несподівано помер 70-річний місцевий житель.

    До чергової частини Кіровського РВ Дніпропетровського МУ УВМС України в Дніпропетровській області від голови виборчої дільниці № 120 виборчого округу № 29 надійшла заява про отримання ним анонімного повідомлення про замінування зазначеної дільниці. Працівниками НДЕКЦ при УМВС України в Дніпропетровській області на місці події вибухових предметів не виявлено. Виборча дільниця працює у звичайному режимі.

    від голови виборчої дільниці № 120 виборчого округу № 29 надійшла заява про отримання ним анонімного повідомлення про замінування зазначеної дільниці. Працівниками НДЕКЦ при УМВС України в Дніпропетровській області на місці події вибухових предметів не виявлено. Виборча дільниця працює у звичайному режимі.

    Донецька область

    До чергової частини Слов’янського РВ УМВС України в Донецькій області від дільничного інспектора міліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання знайдено труп голови територіальної виборчої комісії Волинської селищної ради О.Пашина. Під час огляду місця події ознак насильницької смерті не виявлено.

    від дільничного інспектора міліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання знайдено труп голови територіальної виборчої комісії Волинської селищної ради О.Пашина. Під час огляду місця події ознак насильницької смерті не виявлено.

    О 08.40 до Іллічівського РВ Маріупольського МУ УМВС України в Донецькій області з виборчої дільниці № 16 виборчого округу № 48 надійшло повідомлення про те, що під час проведення голосування помер 58-річний спостерігач від комуністичної партії України. Причина смерті встановлюється.

    з виборчої дільниці № 16 виборчого округу № 48 надійшло повідомлення про те, що під час проведення голосування помер 58-річний спостерігач від комуністичної партії України. Причина смерті встановлюється.

    О 09.10 до чергової частини Слов’янського МВ УМВС України в Донецькій області надійшло повідомлення від лікаря міської лікарні про те, що до них доставлено голову виборчої дільниці № 127 з діагнозом „закрита черепно-мозкова травма”. В ході перевірки встановлено, що о 06.10 в результаті різкого погіршення стану здоров’я він впав та вдарився головою. Проводиться перевірка.

    надійшло повідомлення від лікаря міської лікарні про те, що до них доставлено голову виборчої дільниці № 127 з діагнозом „закрита черепно-мозкова травма”. В ході перевірки встановлено, що о 06.10 в результаті різкого погіршення стану здоров’я він впав та вдарився головою. Проводиться перевірка.

    О 12.15 представником комітету виборців України було повідомлено про те, що на одній із виборчих дільниць м. Дебальцево члени дільничної виборчої комісії в порушення законодавства України про вибори підписали протокол про підсумки голосування до 22.00.

    представником комітету виборців України було повідомлено про те, що на одній із виборчих дільниць м. Дебальцево члени дільничної виборчої комісії в порушення законодавства України про вибори підписали протокол про підсумки голосування до 22.00.

    За даним фактом прокуратурою м. Дебальцево та працівниками міліції спільно з членами міської виборчої комісії було організовано перевірку, в ході якої встановлено, що цього дня близько 11.00 на виборчій дільниці № 148, виборчого округу № 43, члени зазначеної дільничної виборчої комісії до закінчення голосування підписали незаповнені бланки протоколів про підрахунок голосів про вибори депутатів в місцеву раду.

    О 07.30 до чергової частини Калінінського РВ Донецького МУ УМВС України в Донецькій області надійшло повідомлення про те, що представники виборчого штабу „Народного блоку Литвина”, прибувши на роботу до зазначеного штабу, виявили розбите скло. Після огляду кімнати було встановлено, що з приміщення нічого не пропало.

    надійшло повідомлення про те, що представники виборчого штабу „Народного блоку Литвина”, прибувши на роботу до зазначеного штабу, виявили розбите скло. Після огляду кімнати було встановлено, що з приміщення нічого не пропало.

    Об 11.25 до чергової частини Пролетарського РВ УМВС України в Донецькій області від працівника міліції полку ППС надійшло повідомлення про те, що на території виборчої дільниці №54 виявлено валізу з невідомим вмістом. Під час огляду валізи працівниками вибухотехнічної служби НДЕКЦ при УМВС України у Донецькій області вибухових пристроїв та речовин виявлено не було.

    від працівника міліції полку ППС надійшло повідомлення про те, що на території виборчої дільниці №54 виявлено валізу з невідомим вмістом. Під час огляду валізи працівниками вибухотехнічної служби НДЕКЦ при УМВС України у Донецькій області вибухових пристроїв та речовин виявлено не було.

    Житомирська область

    О 12.20 до чергової частини Ружинського РВ УМВС України в Житомирській області від працівника міліції надійшло повідомлення, про те, що на виборчій дільниці № 124 було зіпсовано 960 бюлетенів.

    від працівника міліції надійшло повідомлення, про те, що на виборчій дільниці № 124 було зіпсовано 960 бюлетенів.

    О 12.00 до чергової частини Коростишівського РВ УМВС України в Житомирській області від голови виборчої дільниці № 1 надійшло повідомлення про те, що на вказаній дільниці виявлено відсутність 50 бюлетенів по виборах до районної ради.

    від голови виборчої дільниці № 1 надійшло повідомлення про те, що на вказаній дільниці виявлено відсутність 50 бюлетенів по виборах до районної ради.

    Закарпатська область

    О 02.00 до чергової частини Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області по телефону надійшло повідомлення від кандидата на посаду голови Холмецької сільської ради Г. про те, що в с. Холмці по вул. Л.Певченка взагалі не були вручені іменні запрошення на вибори народних депутатів України усіх рівнів.

    по телефону надійшло повідомлення від кандидата на посаду голови Холмецької сільської ради Г. про те, що в с. Холмці по вул. Л.Певченка взагалі не були вручені іменні запрошення на вибори народних депутатів України усіх рівнів.

    До чергової частини Чопського ВМ Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області надійшло звернення від голови Чопської міської організації ВО “Батьківщина” про те, що 26.03.06 в Чопський міський штаб виборчого блоку „БЮТ” по телефону від невідомого надійшла інформація, що на виборчій дільниці № 113 територіального виборчого округу № 66 готується фальсифікація виборів шляхом виносу виборчих бюлетенів.

    надійшло звернення від голови Чопської міської організації ВО “Батьківщина” про те, що 26.03.06 в Чопський міський штаб виборчого блоку „БЮТ” по телефону від невідомого надійшла інформація, що на виборчій дільниці № 113 територіального виборчого округу № 66 готується фальсифікація виборів шляхом виносу виборчих бюлетенів.

    Запорізька область

    У м. Бердянськ Запорізької області на виборчій дільниці № 29 виборчого округу № 74 усі виборчі бланки з виборів народних депутатів України були помилково завірені печаткою № 40 по виборах депутатів обласної ради. Голосування було призупинено до отримання з ЦВК нових бюлетенів.

    на виборчій дільниці № 29 виборчого округу № 74 усі виборчі бланки з виборів народних депутатів України були помилково завірені печаткою № 40 по виборах депутатів обласної ради. Голосування було призупинено до отримання з ЦВК нових бюлетенів.

    О 13.05 до чергової частини Мелітопольського МВ УМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення від голови дільничної виборчої комісії № 21 територіального виборчого округу № 76 про те, що близько 12.40 на виборчій дільниці під час голосування громадянка К., 1947 р.н. (перебуває на обліку в психіатричній лікарні) намагалась кинути в урну для голосування невстановлені папери. Після того, як їй не дозволили цього зробити, вона порвала виборчі бюлетені, які отримала для голосування.

    надійшло повідомлення від голови дільничної виборчої комісії № 21 територіального виборчого округу № 76 про те, що близько 12.40 на виборчій дільниці під час голосування громадянка К., 1947 р.н. (перебуває на обліку в психіатричній лікарні) намагалась кинути в урну для голосування невстановлені папери. Після того, як їй не дозволили цього зробити, вона порвала виборчі бюлетені, які отримала для голосування.

    О 13.10 до чергової частини Шевченківського РВ Запорізького МУ УМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 137 територіального виборчого округу № 72 громадянин Г., 1976 р.н., перебуваючи на дільниці у нетверезому стані, втручався у роботу виборчої комісії. Громадянина Г. затримано і притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

    надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 137 територіального виборчого округу № 72 громадянин Г., 1976 р.н., перебуваючи на дільниці у нетверезому стані, втручався у роботу виборчої комісії. Громадянина Г. затримано і притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

    О 13.55 до чергової частини Орджонікідзевського РВ Запорізького МУ УМВС України в Запорізькій області телефоном надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 42 територіального виборчого округу № 71, громадянин Ш., 1942 р.н., отримавши виборчі бюлетені для голосування, розірвав їх, пояснивши це недовірою усім кандидатам. Розірвані бюлетені були повернуті голові виборчої дільниці.

    телефоном надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 42 територіального виборчого округу № 71, громадянин Ш., 1942 р.н., отримавши виборчі бюлетені для голосування, розірвав їх, пояснивши це недовірою усім кандидатам. Розірвані бюлетені були повернуті голові виборчої дільниці.

    Івано-Франківська область

    О 07.30 до чергової частини Синятинського РВ УМВС України в Івано-Франківській області від голови виборчої дільниці № 18 (с. Белелуя) надійшло повідомлення про те, що підчас повторного підрахунку бюлетенів виявлено відсутність 100 бюлетенів.

    від голови виборчої дільниці № 18 (с. Белелуя) надійшло повідомлення про те, що підчас повторного підрахунку бюлетенів виявлено відсутність 100 бюлетенів.

    О 09.45 до чергової частини Калушського МРВ УМВС України в Івано-Франківській області від голови виборчої дільниці № 109 надійшло повідомлення про те, що під час роботи комісії виявлено відсутність 348 бюлетенів. При повторному перерахунку усі бюлетені знайдено.

    від голови виборчої дільниці № 109 надійшло повідомлення про те, що під час роботи комісії виявлено відсутність 348 бюлетенів. При повторному перерахунку усі бюлетені знайдено.

    Київська область

    О 06.00 до чергової частини ГУМВС України в Київській області надійшла інформація про те, що в смт. Димер Вишгородського району невідома особа кинула до виборчої дільниці № 28 (вул. Леніна, 24) пляшку із запалювальною рідиною. Внаслідок цього сталося задимлення приміщення, пожежі допущено не було, бюлетені не пошкоджені. Виборчу дільницю перенесено до приміщення музичної школи (вул. Леніна, 17). Роботу дільниці розпочато о 12.20. Слідчим відділом Вишгородського РВ ГУМВС України в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2, ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

    надійшла інформація про те, що в смт. Димер Вишгородського району невідома особа кинула до виборчої дільниці № 28 (вул. Леніна, 24) пляшку із запалювальною рідиною. Внаслідок цього сталося задимлення приміщення, пожежі допущено не було, бюлетені не пошкоджені. Виборчу дільницю перенесено до приміщення музичної школи (вул. Леніна, 17). Роботу дільниці розпочато о 12.20. Слідчим відділом Вишгородського РВ ГУМВС України в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2, ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

    До чергової частини Ставищанського РВ ГУ МВС України в Київській області від дільничного інспектора надійшло повідомлення про те, що на дільниці № 98 в с. Розкішна виявлено відсутність 120 бюлетенів.

    від дільничного інспектора надійшло повідомлення про те, що на дільниці № 98 в с. Розкішна виявлено відсутність 120 бюлетенів.

    О 09.00 до чергової частини Ірпінського РВ ГУМВС України в Київській області від кандидата на посаду голови смт. Ворзель К. надійшло повідомлення про те, що 24.03.2006 під час розповсюдження агітаційних матеріалів між двома агітаторами виникла бійка.

    від кандидата на посаду голови смт. Ворзель К. надійшло повідомлення про те, що 24.03.2006 під час розповсюдження агітаційних матеріалів між двома агітаторами виникла бійка.

    О 12.00 до чергової частини Бородянського РВ ГУМВС України в Київській області від кандидата на посаду Здвижівського міського голови Ч. надійшла заява про те, що 24 березня 2006 року місцева жителька О. розповсюджувала неправдиві чутки відносно заявника.

    від кандидата на посаду Здвижівського міського голови Ч. надійшла заява про те, що 24 березня 2006 року місцева жителька О. розповсюджувала неправдиві чутки відносно заявника.

    Місто Київ

    О 08.50 у м. Києві на виборчій дільниці № 176 виборчого округу № 219 під час спроби виносу двох виборчих бюлетенів затримано громадянина Г. Після з’ясування особи та мотивів вчинку його відпущено. Складено відповідний акт.

    на виборчій дільниці № 176 виборчого округу № 219 під час спроби виносу двох виборчих бюлетенів затримано громадянина Г. Після з’ясування особи та мотивів вчинку його відпущено. Складено відповідний акт.

    О 14.40 до чергової частини Солом’янського РУ ГУМВС України в м. Києві по спецліній „02” надійшло анонімне повідомлення про замінування усіх виборчих дільниць виборчого округу № 221. Під час обстеження дільниць не було виявлено вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

    і по спецліній „02” надійшло анонімне повідомлення про замінування усіх виборчих дільниць виборчого округу № 221. Під час обстеження дільниць не було виявлено вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

    Кіровоградська область

    О 08.00 в місті Кіровоград на виборчій дільниці № 107 територіального виборчого округу № 95 по вул. Металургів, 34 членами дільничної виборчої комісії затримано громадянина П., який намагався винести незаповнені бюлетені з приміщення вказаної виборчої дільниці.

    на виборчій дільниці № 107 територіального виборчого округу № 95 по вул. Металургів, 34 членами дільничної виборчої комісії затримано громадянина П., який намагався винести незаповнені бюлетені з приміщення вказаної виборчої дільниці.

    Об 11.30 в місті Кіровоград затримано громадянина Б., який намагався винести з приміщення дільниці № 103 незаповнені бюлетені.

    затримано громадянина Б., який намагався винести з приміщення дільниці № 103 незаповнені бюлетені.

    До чергової частини Кіровського ВМ Кіровоградського МВ по телефону надійшло повідомлення від невідомого про те, що біля виборчої дільниці № 51 по вул. Авіаційна, 64 невідомі особи пропонують гроші виборцям. Проводиться перевірка.

    по телефону надійшло повідомлення від невідомого про те, що біля виборчої дільниці № 51 по вул. Авіаційна, 64 невідомі особи пропонують гроші виборцям. Проводиться перевірка.

    У місті Кіровоград біля виборчої дільниці № 53 по вул. Добровольського, 1, громадянин А. проводив передвиборчу агітацію.

    біля виборчої дільниці № 53 по вул. Добровольського, 1, громадянин А. проводив передвиборчу агітацію.

    У місті Кіровоград біля виборчої дільниці № 14 по вул. Свердлова, 97 невідомі особи пропонували винагороду виборцям.

    біля виборчої дільниці № 14 по вул. Свердлова, 97 невідомі особи пропонували винагороду виборцям.

    У місті Кіровоград у приміщенні дільниці № 13 по вул. Херсонській, 10, між виборцями виникла бійка.

    у приміщенні дільниці № 13 по вул. Херсонській, 10, між виборцями виникла бійка.

    У місті Кіровоград у приміщенні дільниці № 29 по вул. Луначарського, 15 невідомі особи пропонували винагороду виборцям.

    у приміщенні дільниці № 29 по вул. Луначарського, 15 невідомі особи пропонували винагороду виборцям.

    У місті Кіровоград у приміщенні дільниці № 25 по вул. Володарського, 25 невідомі особи пропонували винагороду виборцям.

    у приміщенні дільниці № 25 по вул. Володарського, 25 невідомі особи пропонували винагороду виборцям.

    У місті Кіровоград біля виборчої дільниці № 17 по вул. Кропивницького, 22, у автомобілі ВАЗ 2106 було виявлено запрошення з агітаційним змістом.

    біля виборчої дільниці № 17 по вул. Кропивницького, 22, у автомобілі ВАЗ 2106 було виявлено запрошення з агітаційним змістом.

    У місті Кіровоград на виборчій дільниці № 65 по вул. Глінки, 3, громадянка Т., 1927 р.н., перешкоджала вільному здійсненню громадянами виборчого права.

    на виборчій дільниці № 65 по вул. Глінки, 3, громадянка Т., 1927 р.н., перешкоджала вільному здійсненню громадянами виборчого права.

    Луганська область

    О 08.55 до чергової частини Артемівського РВ Луганського МУ УМВС України в Луганській області від голови дільничної виборчої комісії № 26 надійшло повідомлення про втрату печатки зазначеної виборчої дільниці у період з 06.30 до 07.00. УАСМ УМВС України в Луганській області видано дозвіл на виготовлення дублікату печатки та о 15.30 його було виготовлено. Виборчий процес не порушено.

    від голови дільничної виборчої комісії № 26 надійшло повідомлення про втрату печатки зазначеної виборчої дільниці у період з 06.30 до 07.00. УАСМ УМВС України в Луганській області видано дозвіл на виготовлення дублікату печатки та о 15.30 його було виготовлено. Виборчий процес не порушено.

    Об 11.30 у місті Лисичанськ Луганської області на виборчій дільниці № 111 територіального виборчого округу № 109 раптово померла місцева жителька, 1926 р.н. Участь у голосуванні вона не взяла, виборчі бюлетені не отримувала. Причина смерті з’ясовується.

    на виборчій дільниці № 111 територіального виборчого округу № 109 раптово померла місцева жителька, 1926 р.н. Участь у голосуванні вона не взяла, виборчі бюлетені не отримувала. Причина смерті з’ясовується.

    О 14.00 до чергової частини Новоайдарського РВ УМВС України Луганській області по телефону від голови виборчої дільниці № 148 надійшло повідомлення про те, що членами комісії випадково було зіпсовано 78 бюлетенів.

    по телефону від голови виборчої дільниці № 148 надійшло повідомлення про те, що членами комісії випадково було зіпсовано 78 бюлетенів.

    О 12.30 до чергової частини Свердловського МВ УМВС України в Луганській області надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці №106 по вул. К.Лібкнехта, 43 місцевий житель Ч., 1958 р.н., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, порвав отримані бюлетені.

    надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці №106 по вул. К.Лібкнехта, 43 місцевий житель Ч., 1958 р.н., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, порвав отримані бюлетені.

    Об 11.30 затримано та доставлено до чергової частини Северодонецького МВ УМВС України в Луганській області громадянина Ш., 1960 р.н., який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на виборчій дільниці № 28 по вул. Гагаріна, 97 порвав бюлетені та зірвав бейджик з одягу спостерігача. Відносно Ш. складено протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

    громадянина Ш., 1960 р.н., який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на виборчій дільниці № 28 по вул. Гагаріна, 97 порвав бюлетені та зірвав бейджик з одягу спостерігача. Відносно Ш. складено протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

    Львівська область

    До чергової частини Сихівського РВ Львівського МУ УМВС України у Львівській області надійшла заява від голови ДВК про те, що о 08.50 на виборчій дільниці №70 виборчого округу №112 громадянин В. виніс з приміщення дільниці незаповнені ним бланки виборчих бюлетенів. Відносно зазначеного громадянина складено адміністративний протокол за ст. 178 КУпАП.

    надійшла заява від голови ДВК про те, що о 08.50 на виборчій дільниці №70 виборчого округу №112 громадянин В. виніс з приміщення дільниці незаповнені ним бланки виборчих бюлетенів. Відносно зазначеного громадянина складено адміністративний протокол за ст. 178 КУпАП.

    До чергової частини Сихівського РВ УМВС України в Львівській області від спостерігача виборчої дільниці № 80 надійшло повідомлення про те, що місцевий житель В. намагався винести з дільниці бюлетені. Членами зазначеної виборчої комісії складено відповідний акт. Виявлені бюлетені передано голові дільниці.

    від спостерігача виборчої дільниці № 80 надійшло повідомлення про те, що місцевий житель В. намагався винести з дільниці бюлетені. Членами зазначеної виборчої комісії складено відповідний акт. Виявлені бюлетені передано голові дільниці.

    До чергової частини Перемишлянського РВ УМВС України в Львівській області від голови виборчої дільниці № 170 надійшло повідомлення про те, що під час перерахунку виявлено відсутність 858 бюлетенів.

    від голови виборчої дільниці № 170 надійшло повідомлення про те, що під час перерахунку виявлено відсутність 858 бюлетенів.

    Об 11.55 до чергової частини Дрогобицького МРВ УМВС України в Львівській області надійшло повідомлення від голови місцевого осередку Конгресу Українських Націоналістів про те, що об 11.25 на виборчій дільниці № 75 невідома особа винесла 2 бюлетені.

    надійшло повідомлення від голови місцевого осередку Конгресу Українських Націоналістів про те, що об 11.25 на виборчій дільниці № 75 невідома особа винесла 2 бюлетені.

    Об 11.55 до чергової частини Шевченківського РВ Львівського МУ УМВС України в Львівській області від голови виборчої комісії № 112 надійшло повідомлення про те, що на території дільниці невідомий порвав свої бюлетені та чинить хуліганські дії. Працівниками міліції затримано та доставлено до чергової частини Шевченківського РВ місцевого жителя І. та складено протокол по ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП України.

    від голови виборчої комісії № 112 надійшло повідомлення про те, що на території дільниці невідомий порвав свої бюлетені та чинить хуліганські дії. Працівниками міліції затримано та доставлено до чергової частини Шевченківського РВ місцевого жителя І. та складено протокол по ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП України.

    Миколаївська область

    О 09.40 до чергової частини Доманівського РВ УМВС України в Миколаївській області від керівника місцевого осередку виборчого блоку політичних партій „Народний блок Литвина” надійшло повідомлення про те, що відповідальні особи місцевого самоврядування не зняли передвиборчу агітацію з електроопор, які знаходяться поруч з виборчими дільницями. Проводиться перевірка.

    від керівника місцевого осередку виборчого блоку політичних партій „Народний блок Литвина” надійшло повідомлення про те, що відповідальні особи місцевого самоврядування не зняли передвиборчу агітацію з електроопор, які знаходяться поруч з виборчими дільницями. Проводиться перевірка.

    О 10.00 до чергової частини Жовтневого РВ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення від голови окружної виборчої комісії № 127 у с. Котляров про нестачу 100 бюлетенів для голосування щодо виборів депутатів місцевих рад.

    надійшло повідомлення від голови окружної виборчої комісії № 127 у с. Котляров про нестачу 100 бюлетенів для голосування щодо виборів депутатів місцевих рад.

    Одеська область

    До чергової частини Шевченківського ВМ Приморського РВ УМВС України в Одеській області від голови виборчої комісії №159, виборчого округу № 132 надійшла інформація про те, що громадянин Ч. намагався винести з приміщення дільниці виборчий бюлетень.

    від голови виборчої комісії №159, виборчого округу № 132 надійшла інформація про те, що громадянин Ч. намагався винести з приміщення дільниці виборчий бюлетень.

    О 13.50 до чергової частини Суворівського РВ Одеського МУ УМВС України у Одеській області від голови виборчої дільниці, надійшло повідомлення про те, що громадянин К. навмисно знищив виборчий бюлетень.

    від голови виборчої дільниці, надійшло повідомлення про те, що громадянин К. навмисно знищив виборчий бюлетень.

    О 10.00 до чергової частини Любашівського РВ УМВС в Одеській області звернулося двоє громадян щодо відсутності їх прізвищ у списках виборців.

    звернулося двоє громадян щодо відсутності їх прізвищ у списках виборців.

    О 15.10 до чергової частини Портофранківського ВМ Приморського РВ УМВС у Одеській області надійшло повідомлення від оператора спецлінії „02” про те, що біля будівлі виборчої дільниці № 100 із легкового автомобіля виносять бюлетені та заносять до приміщення дільниці. В ході перевірки інформація не підтвердилась.

    надійшло повідомлення від оператора спецлінії „02” про те, що біля будівлі виборчої дільниці № 100 із легкового автомобіля виносять бюлетені та заносять до приміщення дільниці. В ході перевірки інформація не підтвердилась.

    О 12.20 до чергової частини Сімферопольського РВ ГУМВС України в АР Крим надійшла заява від громадянина Р. про те, що невідома жінка на виборчій дільниці № 42 заважала роботі журналістам місцевої телерадіокомпанії.

    надійшла заява від громадянина Р. про те, що невідома жінка на виборчій дільниці № 42 заважала роботі журналістам місцевої телерадіокомпанії.

    О 08.00 до чергової частини Іллічівського МВ УМВС України в Одеській області надійшло повідомлення від голови виборчої комісії № 95 виборчого округу № 138 про те, що невстановлений виборець отримав бюлетень і нібито вийшов з ним на вулицю. В ході опитування спостерігачів інформація не підтвердилася.

    надійшло повідомлення від голови виборчої комісії № 95 виборчого округу № 138 про те, що невстановлений виборець отримав бюлетень і нібито вийшов з ним на вулицю. В ході опитування спостерігачів інформація не підтвердилася.

    О 09.10 до чергової частини Шевченківського ВМ Приморського РВ Одеського МУ УМВС України в Одеській області надійшло повідомлення від голови виборчої комісії № 159 виборчого округу 132 про те, що громадянин Ч. намагався винести з приміщення дільниці виборчий бюлетень та був затриманий спостерігачами.

    надійшло повідомлення від голови виборчої комісії № 159 виборчого округу 132 про те, що громадянин Ч. намагався винести з приміщення дільниці виборчий бюлетень та був затриманий спостерігачами.

    Об 11.45 до чергової частини Суворовського РВ Одеського МУ УМВС України в Одеській області надійшло повідомлення про те, що на виборчої дільниці № 159 виборчого округу 132 по вул. Піонерська, 9 громадянин К. порвав видані йому виборчі бюлетені для виборів депутатів в обласну та міську раду.

    надійшло повідомлення про те, що на виборчої дільниці № 159 виборчого округу 132 по вул. Піонерська, 9 громадянин К. порвав видані йому виборчі бюлетені для виборів депутатів в обласну та міську раду.

    О 13.40 до чергової частини Любашівського РВ УМВС України в Одеській області звернулися двоє мешканців селища Михайлівка Любашівського району з повідомленням про те, що на виборчої дільниці № 96 виборчого округу № 140 (с. Михайлівка) вони не знайшли свої імена в списках виборців. Під час перевірки списків перед виборами вони в них значились.

    звернулися двоє мешканців селища Михайлівка Любашівського району з повідомленням про те, що на виборчої дільниці № 96 виборчого округу № 140 (с. Михайлівка) вони не знайшли свої імена в списках виборців. Під час перевірки списків перед виборами вони в них значились.

    О 12.00 по спецлінії “02” до чергової частини Портофранківського ВМ Приморського РВ Одеського МУ УМВС України в Одеській області надійшло повідомлення про те, що біля виборчої дільниці № 100 виборчого округу № 132 по вул. Дідріхсона, 4 з автомобіля ВАЗ-2109 виносять бюлетені та заносять їх до приміщення дільниці. Викладена інформація не підтвердилася.

    надійшло повідомлення про те, що біля виборчої дільниці № 100 виборчого округу № 132 по вул. Дідріхсона, 4 з автомобіля ВАЗ-2109 виносять бюлетені та заносять їх до приміщення дільниці. Викладена інформація не підтвердилася.

    Полтавська область

    Об 11.45 до Лубенського МРВ УМВС України в Полтавській області по спецлінії „02” звернувся черговий громадського об’єднання по охороні громадського порядку при Лубенському міськвиконкомі, який повідомив про те, що по вул. Радянський на стоянці напроти будинку 27/49 стоїть світлий мікроавтобус „Фольксваген-Транспортер”, обклеєний передвиборною агітацією, направленою проти голови Лубенської райради, голови Лубенського міськвиконкому, Комуністичної партії України. До встановлення місцезнаходження власника мікроавтобус взято під охорону.

    по спецлінії „02” звернувся черговий громадського об’єднання по охороні громадського порядку при Лубенському міськвиконкомі, який повідомив про те, що по вул. Радянський на стоянці напроти будинку 27/49 стоїть світлий мікроавтобус „Фольксваген-Транспортер”, обклеєний передвиборною агітацією, направленою проти голови Лубенської райради, голови Лубенського міськвиконкому, Комуністичної партії України. До встановлення місцезнаходження власника мікроавтобус взято під охорону.

    О 07.00 спецлінією “02” до чергової частини Зіньківського РВ УМВС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що в с. Дейкалівка по вул. Леніна розкидані агітаційні листівки (близько 20 шт.) на підтримку різних політичних партій України.

    надійшло повідомлення про те, що в с. Дейкалівка по вул. Леніна розкидані агітаційні листівки (близько 20 шт.) на підтримку різних політичних партій України.

    Об 11.55 до чергової частини Октябрського РВ Полтавського МУ УМВС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 100 м. Полтави затриманий громадянин В., 1955 р.н., який у стані алкогольного сп’яніння намагався винести чотири бюлетеня для голосування.

    надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 100 м. Полтави затриманий громадянин В., 1955 р.н., який у стані алкогольного сп’яніння намагався винести чотири бюлетеня для голосування.

    Рівненська область

    О 15.10 до чергової частини Дубенського МРВ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення від помічника слідчого про те, що на виборчій дільниці № 59 територіального виборчого округу № 154 (с. Мирогоща) за зверненням голови дільничної виборчої комісії було затримано громадянина Н., 1973 р.н., який перебував на дільниці в нетверезому стані та намагався винести отримані виборчі бюлетені. Зазначеного громадянина затримано.

    надійшло повідомлення від помічника слідчого про те, що на виборчій дільниці № 59 територіального виборчого округу № 154 (с. Мирогоща) за зверненням голови дільничної виборчої комісії було затримано громадянина Н., 1973 р.н., який перебував на дільниці в нетверезому стані та намагався винести отримані виборчі бюлетені. Зазначеного громадянина затримано.

    Харківська область

    До чергової частини Липецького МВ УМВС України у Харківській області надійшло повідомлення від голови виборчої дільниці № 60 окружної виборчої комісії № 183, яка повідомила про втрату печатки вказаної виборчої дільниці. З дозволу голови окружної виборчої комісії виборча дільниця своєчасно розпочала свою роботу. О 17.30 надійшла інформація про те, що печатка дільничної комісії № 60 знайдена у приміщенні територіального виборчого округу м. Люботина у сейфі бухгалтера.

    надійшло повідомлення від голови виборчої дільниці № 60 окружної виборчої комісії № 183, яка повідомила про втрату печатки вказаної виборчої дільниці. З дозволу голови окружної виборчої комісії виборча дільниця своєчасно розпочала свою роботу. О 17.30 надійшла інформація про те, що печатка дільничної комісії № 60 знайдена у приміщенні територіального виборчого округу м. Люботина у сейфі бухгалтера.

    Об 11.30 до чергової частини Вовчанського РВ УМВС України в Харківській області надійшла інформація про те, що близько 09.00 в с. Старий Салтів по вул. Жовтневій, 49 виявлено агітаційні листівки на підтримку кандидата на посаду сільського голови З.

    надійшла інформація про те, що близько 09.00 в с. Старий Салтів по вул. Жовтневій, 49 виявлено агітаційні листівки на підтримку кандидата на посаду сільського голови З.

    Об 11.45 до чергової частини Коломацького РВ УМВС України в Харківській області надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 83 в с. Покрівка місцевий житель К. 1984 р.н., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, агітував за “Блок Юлії Тимошенко”.

    надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 83 в с. Покрівка місцевий житель К. 1984 р.н., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, агітував за “Блок Юлії Тимошенко”.

    Хмельницька область

    О 13.30 до чергової частини Теофіпольського РВ УМВС України в Хмельницькій області із заявою звернулася заступник керівника штабу районного виборчого осередку „Народний блок Литвина”, яка повідомила про те, що о 09.00 по вул. Леніна виявлено листівки з агітацією проти кандидата в народні депутати України П.

    із заявою звернулася заступник керівника штабу районного виборчого осередку „Народний блок Литвина”, яка повідомила про те, що о 09.00 по вул. Леніна виявлено листівки з агітацією проти кандидата в народні депутати України П.

    О 17.00 до чергової частини Деражнянського РВ УМВС України в Хмельницькій області надійшло повідомлення від керівника виборчого Блоку „Наша Україна” про те, що у м. Деражня, селах Згарок, Кальня, Слобідка Кальнянська, Теперівка, Шпиченці виявлено листівки компрометуючого характеру відносно зазначеного блоку.

    надійшло повідомлення від керівника виборчого Блоку „Наша Україна” про те, що у м. Деражня, селах Згарок, Кальня, Слобідка Кальнянська, Теперівка, Шпиченці виявлено листівки компрометуючого характеру відносно зазначеного блоку.

    О 16.00 у м. Кам’янець-Подільському Хмельницької області місцевий житель С., перебуваючи у нетверезому стані, на виборчій дільниці № 8 пошкодив бюлетені, надані йому для голосування.

    місцевий житель С., перебуваючи у нетверезому стані, на виборчій дільниці № 8 пошкодив бюлетені, надані йому для голосування.

    Черкаська область

    До чергової частини Канівського МРВ УМВС України в Черкаській області від лікаря Немирівської швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на сходах виборчої дільниці № 60 померла місцева жителька, 1923 р.н.

    від лікаря Немирівської швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на сходах виборчої дільниці № 60 померла місцева жителька, 1923 р.н.

    Чернігівська область

    До чергової частини Козелецького РВ УМВС України в Чернігівській області по телефону від голови Козелецької райдержадміністрації надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 57 у с. Данилівна, розташованої по вул. Леніна, 118, членами комісії виявлено відсутність 100 бюлетенів.

    по телефону від голови Козелецької райдержадміністрації надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці № 57 у с. Данилівна, розташованої по вул. Леніна, 118, членами комісії виявлено відсутність 100 бюлетенів.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.