• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Колишньому посадовцю не вдалося уникнути правосуддя

    Опубликовано: 2006-03-28 15:24:00

    На Запоріжжі в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень) відносно посадових осіб Запорізької облдержадміністрації під час створення товариства з обмеженою відповідальністю викрито одного з колишніх заступників глави згаданої облдержадміністрації.

    Він у 1999 році підписав протокол зборів і установчий договір учасників про створення іншого товариства з обмеженою відповідальністю, згідно з яким до статутного фонду зазначеного товариства незаконно було передано цілісний майновий комплекс одного з підприємств, на відчуження якого згоди сесії облради не було.

    У результаті цього завдано збитки територіальній громаді на загальну суму 2,1 млн. гривень. Відносно посадовця обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.